Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik jobb a BitTorrent vagy...

Melyik jobb a BitTorrent vagy az utorrent?

Figyelt kérdés
Én BitTorrentet Próbáltam, de letöltéskor vannak fájlok amik kárbavesznek, ezért nem lehet telepíteni a játékot és a filmekből hiányoznak részletek. Utorrentel is ugyan ez lenne? Azt hallottam, hogy kényszerített ellenőrzést kell csinálni, de azt, hogy kell?
2009. nov. 15. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
utorrentel is ugyanez van, a kényszerített ellenőrzéssel nem tölti le a veszteséget.
2009. nov. 15. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

szia

ezt énse tudtam eldönteni de kiprobáltam megkerestem egy program torrent fájlát és megnyitottam mind kettő kliensel ugyan azt torrent fájlt egyszere, és az utorrent megelőzte, a bittorent mig 50 kb/s el küszködött addig már az utorent ugyan anyi idő allat már 150 és 230 kb/sel töltött én szerintem az utorrent sokkal jobb és nem eszik anyi memóriát se.

2009. nov. 15. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igaza az első hozzá szólónak nekem volt már olyan.hogy CRC hibát írt a Win RAR. Kényszerített újra ellenőrzésnél még letöltött 0,01 %-ot aztán ki tudtam csomizni.Pedig előtte is 100%-ot írt tehát a kárba veszett fájlokat tölthette le.Én mindenképp az utorrentet ajánlom 2-éves tapasztalat alapján.
2009. nov. 15. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt problémám a utorrenttel.
2009. nov. 15. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
bittorrent
2012. jan. 23. 19:28
 6/12 anonim válasza:
Van hogy a utorrent negyon bellegol pl.: ezen a héten semmít se tudtam letölteni 8GB-s fájl 2 órán keresztül vártam=0.7%
2013. nov. 16. 11:35
 7/12 anonim válasza:
100%

Az előző hozzászólónak:

Nem az uTorrent laggol be, hanem kevés seeder van.

2014. jan. 1. 19:49
 8/12 anonim válasza:
uTorrent
2014. nov. 14. 19:25
 9/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy 2 ora alatt nagyon keveset toltott le de en szerintem is keves a seeder mert nincs hogy bebuggoljon az utorrent de ha megis akkor a geped sz*r
2015. febr. 26. 18:09
 10/12 rumromeo válasza:
uTorrent az a legjobb és nekem még sosem veszett el adat szóval én csak ajánlani tudom!!!!
2016. aug. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!