Torrent letöltésénél megakad a ''Peerek megtalálásánál'' Miért nem akar tovább lépni? Van valamilyen beállítást amely ezt kiküszöböli?
Megpróbálhatod a porttovábbítást:
Először fix IP címet kell beállítanod magadnak a hálózaton. Sztem erről keress egy videót, mert leírva elég hosszú lenne.
Utána menj a router beállításai közé, keresd meg a "port forwarding"-ot, írd be az IP címedet és a torrent beállításai közt lévő port számot. Sokszor egy kis pipát is be kell pluszba pipálni, amivel engedélyezed a beállítást, majd ments a beállításokat és lépj ki.
Egyébként melyik tracker? Melyik kliens? (tehát pl nCore és uTorrent?)
"Az alábbi lista azon kliensek nevét, verziószámát tartalmazza, melyek használata AJÁNLOTT! Minden ettől eltérő verziószám, klienstípus megnöveli a kockázatát a félrejelentésnek.
BitTorrent 7.2.1, 7.5.0
btgdaemon 0.9.x
btpd 0.13
Enhanced CTorrent (dnh3.2)
libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6)
uTorrent for Windows 2.0.4, 2.2.1, 3.0, 3.1.3
uTorrent for MAC 1.5.11 (legújabb stabil kiadások)"
" Ismert, hibás verziók:
qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap.
Vuze: 4.6.0.2; 4.9 bugos, rosszul számol. Használata, kirúgást eredményezhet!
uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem működik rendesen."
(ncore wiki)
Próbálj meg ajánlott verziót használni, hátha nem lesz ilyen probléma. Nekem is az uTorrent és a Transmission is csinálta ezt és még a netem is elment tőle 2 percenként. Most qBittorrentet használok, ezzel tökéletes működik minden barkácsolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!