halóó,hogyan tudnám hűteni a processzoromat aida64el néztem 100 c fok fellet van ,és ha játszok akkor kikapcsol a gép ,nem hűti már le elégé,a ventilátorom ,házilag hogyan tudnám megoldani ezt,és hogy egy szobai ventilátorral jó lenne e ? vagy ez hogy van ? hogy célom lenne hogy ne kapcsoljon ki a gép szóval 60 fok alá csökkenteni,levettem az oldalát ,picit kipucoltam a portól ,de itt már hűtési gondok vannak.
A teljes portalanítás mellett a processzor és a processzorhűtő közé kellene tenni valami hűtőpasztát, hogy hatékonyabban adja át a hőt. Nem drága cucc, de ha lusta vagy lemenni a boltba, akkor nagymama titkos lekvárraktárából is csenhetsz egy kis lekvárt. Tesztek alapján rövidtávon az se rossz.
2013. nov. 2. 02:47
2/7 anonim válasza:
Aztán a ráégett lekvárt bicskával vagy ütvefúróval próbáld meg eltávolítani.
-40 fokhoz nem lesz elég a pasztázás, és házilag sem tudsz olyan műveleteket elvégezni minthogy normális hűtőborda-készítés, ventillátor-készítés. Nem véletlen szokás ezeket boltban megvenni.
2013. nov. 2. 03:32
3/7 A kérdező kommentje:
és nem tudom az hülyeség lenne? vagy olcsóbb hogy vennék boltba egy szobai ventilátort és a gép mellé tenném így is le van véve az oldala
2013. nov. 2. 04:15
4/7 P.O.C. válasza:
Nem érnél vele semmi, mert a hőleadást egy helyre kell koncentrálni. Másrészről a szoba ventilátor árából, már elég komoly univerzális processzor hűtők vannak. Így hát abszolút nem értem mit variálsz ezen.
me egyszer elvittem a gépemet szervizbe nem volt olcsóó megvenném én a ventilátort de kitenné bele
2013. nov. 2. 14:05
6/7 anonim válasza:
Az autódat is egy rotációs kapával akarod majd hajtani, vagy elhiszed hogy mindenre van "célszerszám"?
Ha nem értesz hozzá akkor két lehetőség van:
-Szakemberre bízod
-Vállalod a kockázatot, hogy elcseszel valamit és kuka.
A várható "árat" hasonlítsd össze, amelyik kevesebb azt vállald be.
2013. nov. 2. 14:53
7/7 P.O.C. válasza:
Egy átlag férfitól elvárható némi műszaki ambíció és barkács kedv. Minden hűtőhöz részletes képekkel illusztrált szerelési útmutatót kapsz. Szerintem nem egy agyműtét. Nem érdemes további ezreket adni érte vadidegennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!