SOS! Mi a teendőm ebben a helyzetben? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Ma kipróbáltam az Ashampoo File Wiper szoftvert, és a következő történt: a C meghajtó szabad területét töröltem vele próbaképpen, hogy megtisztítsam... (5 óra hosszán át dolgozott rajta). Legnagyobb megrökönyödésemre az lett az eredmény, hogy a C meghajtón gyakorlatilag nem maradt üres lemezterület (előtte a mintegy 500 GB fele üres volt...) Én azt értem, hogy felülírta a lemezterületet ahhoz, hogy a korábbi, megtisztítandó részeket visszaállíthatatlanná tegye, de most akkor mi van...? Ennyi? Ezzel befejezve? Ebben az esetben jobban tettem volna, ha mindent hagyok a régiben. Itt maradtam a teljesen betelt tárhellyel? Mi a teendőm, hogy a lemezterületet felszabadíthassam? Nem vagyok képzett felhasználó, kérlek, segítsetek! Köszönöm. (A szükséges programokat rajta hagyta a meghajtón, ezen kívül a mai dátummal "crappydata dat" tölti még ki a meghajtó fennmaradt részét. Tudom, hogy ez szó szerint mit jelent, de ez nem sokat segít rajtam...)2013. nov. 1. 16:22
1/1 anonim válasza:
Hát ha simán törölni akartál volna valamit akkor használhattad volna a windowsot is.neked szerintem felesleges ilyen programot használni otthoni felhasználóknak.és nem tudom mit csináltál de aa..nem írt valami mappát, fájlt vagy nem zsugorította össze a kötetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!