Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez meg mi lehet? Nem értem...

MetanHU kérdése:

Ez meg mi lehet? Nem értem valaki segítene?

Figyelt kérdés

Az a történet hogy van a league of legends nevű játék.

Ez tök jól futott viszont egy ideig nem játszhattam vele Leavebuster miatt. Amikor megint játszhattam elindítottam a játékot meccsbe akartam lépni,és egyszer csak egy olyat dobott be nekem hogy: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d).Az alkalmazás bezárásához kattintson az ok gombra.Azóta nem tudok lolozni. Megpróbáltam a játék újra telepítésével azzal sem ment.Mi lehet a probléma? Hogy lehetne megcsinálni?

2013. okt. 31. 16:49
 1/1 anonim válasza:
Ha addig sem indul el a játék , hogy kiválasztod a szervert akkor törölnöd kell minden LOL -hoz kapcsolódó fájlt és ujra le kell töltened a leagueoflegends.com-rol ! Ha meg be tudsz lepni a szerver váltásokig , akkor meg próbáld meg áttenni egy más szerverre , majd várd meg amig befejeződik a patchelés , majd ujra rakd vissza az előző suerverre és hagyd , hogy ott is patcheljen . Ha befejezte akkor meg majd probálj meg belépni és ha megint nem mgy akkor meg az első verzióhoz kell fordulj . Ha az első sem megy akkor meg csak annyi maradt , hogy ujratelepíted a windowsodat .
2013. dec. 3. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!