Előtelepített windows 8 újratelepítése és az ezzel járó partíciós dolgok és egyebekben tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Milyen programmal lehet egy előtelepített eredeti windows 8 operációs rendszert particionálni? Úgy kaptam a laptopot hogy egy C meghajtó van rajta a többi rejtett partíció ( windows 8 oprendszernek stb... )
Tehát van valami olyan program, amivel ez biztonságos megoldható?
Laptopom: 1 hetes HP Pavilion Sleekbook 15-B002sh
2013. okt. 30. 21:33
1/4 anonim válasza:
Én tudom de csak akkor mondom meg ha adsz egy zöld pacsit.
2/4 anonim válasza:
Utóbbi időben ész nélkül tudjátok az embert lefelé pontozni (nem csak engem). Mi is emberek vagyunk és nyilván tévedünk. Persze ha a válasz jó nem pontoztok felfelé, és átalában még egy köszönöm sincs. Úgy hogy majd ad más választ ha neked ez így nem jó, én már előre nem válaszolom meg.
3/4 anonim válasza:
Letöltöd a particio maneger nevü progit,aztán tologathatod a partícioidat kedved szerint!
4/4 anonim válasza:
Vezérlőpult>rendszer és biztonság>Felügyeleti eszközök,itt tusz a partíciokkal műveleteket megcsinálni!
Sok sikert ,de csak ésszel,mert ha nem értesz hozzá,az egész rendszert hazavágod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!