Rakjak vírusirtót Linux-ra?
Figyelt kérdés
na szoval az a helyzet hogy van 2 db winchester a gépembe..az egyiken windows van a másikon linux(ubi)és az lenne a kérdésem hogy ha linuxon netezek ész nélkül akk megfertőzheti e a windowst?2013. okt. 30. 17:54
1/9 anonim válasza:
nem árt, ha teszel vírusirtót. az én gépemen is van, (windows) és ha csak képekre rákeresek google-n, néha még ott is talál vírust.
2/9 A kérdező kommentje:
de én azt kérdeztem hogy ha linux ra rakjak e :D
2013. okt. 30. 18:29
3/9 Emberek válasza:
A winre mindenképpen tegyél, a linuxra nem annyira fontos
4/9 Gulyasarni66 válasza:
minek? xD a vírusok 90%-a windowsra készült.
nem árt, de nem annyira fontos mint a windowson
5/9 A kérdező kommentje:
bocs ha nem érthetően tettem fel a kérdést..szoval linuxon netezek és bekapok egy wines virust akkor az megfertözi a windowst?????????????????
2013. okt. 30. 18:42
7/9 A kérdező kommentje:
értem kösz a válaszokat:D
2013. okt. 30. 19:11
8/9 anonim válasza:
"ha linuxon netezek ész nélkül akk megfertőzheti e a windowst?"
Ahhoz is a Linuxon kell elindulnia, szóval nincs igazán különbség a Lnuxot vagy Wint támadó kártevők között. Így is, úgy is a Linux kernelen kell magát átküzdenie. :)
9/9 anonim válasza:
Az már egy másik kérdés, hogy ha letöltesz egy fertőzött fájlt Linux alatt, ami persze ott meg sem nyekken, de ha Windowsban megnyitod, akkor "életre kel" és fertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!