Helytelen konfiguráció?
Figyelt kérdés
Letöltöttem húgomnak a Horse Life nevű játékot (régebben már volt a gépen, csak töröltem, de most töltöttem le neki újra. Régebben semmi gond nem volt vele, most viszont ezt a hibaüzenetet kapom):
"E:\
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat."
Tippek, ötletek, hogy javíthanám ki? Win7, 64 bit, eddig minden gond nélkül futott rajta a játék!
2013. okt. 26. 13:56
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg amikor törölve lett a játék akkor maradt utána egy rakás registry bejegyzés, és még egy-két mappa is. Azokat kell megkeresni, és újratelepíteni a játékot.
2/2 anonim válasza:
előző vok, megkeresni és törölni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!