A Sony XPeria Sola telefonomat nem ismeri fel a rendszer USB-n keresztül! Miért lehet ez? Van megoldás?
A probléma neve Windows Xp. Eltaláltam?
Tedd fel az Service Pack 3-at. (Szervizcsomag 3)
Ezesetben telepítsd fel ezt:
Én is óvatos vagyok, de a válaszom nem fog megnyugtatni. Fogalmam sincs. Valamilyen illesztőporgram keretrendszer a neve alapján, egy fórumban volt linkelve ahol teljesen ugyanez volt a probléma, a telefont nem ismerte fel az Xp. Néhány esetben megoldotta a problémát.
A legbiztosabb megoldás rootolni a telefont és feltenni az SD Mountert. A Sony gyárilag csak MTP módban kapcsolódik, az Xp alapból pedig nem támogatja, innen a gond. Az SD Mounterrel rávehető a telefon az MSC mód használatára, ezáltal a telefon egy egyszerű usb meghajtóként kapcsólódik.
Egy parancssori ablaknak (cmd) kellene felugrani, de mivel ez nem történik meg, a .bat fájlok társítása hibás. Ez helyrehozza, utána futtatható lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!