Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel lépek be BIOS-ba? (SOS)

Mivel lépek be BIOS-ba? (SOS)

Figyelt kérdés
Acer Aspire V5, nem tudom milyen billentyűvel lép be biosba. Próbáltam én már mindent (F1-2-3-4 stb), fórumokon olvasott dolgokat is de semmi.

2013. okt. 24. 18:17
 1/6 Hulioboy ***** válasza:
De azt tudod, hogy nem akármikor kell nyomkodni az f2-t? Csak akkor lép be ha bootolásnál kiírja és akkor nyomod. Általában F2, F10, DEL gombokkal szokott, gépe válogatja...
2013. okt. 24. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
kb 1000X csináltunk ilyet. nem reagál. rossz lehet a billentyúzet? zsír új gép...
2013. okt. 24. 19:41
 3/6 Csxeba ***** válasza:
Az ciki viszont. Akkor garancialevelet ne tedd messzire.
2013. okt. 24. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köze lehet a linpus linuxak az eseményekhez? ezzel az OS-el nem találkoztam még, de azt tudom, hogy a linuxnál nem olyan a fájlrendszer kezelés stb.. lehet hogy akkor más a menete a dolgoknak? mert ha orvosolható akkor nem megyek vissza a boltba és nem verem szét senki fejecskéjét... (nem az első eset lenne szar áru vásárlására)
2013. okt. 24. 19:59
 5/6 Csxeba ***** válasza:
Nem, a BIOSnak nincs köze a merevlemezhez. Nem tudom, mi lehet a baja :S Lehet, hogy helyre lehetne pofozni, de a most vetted, akkor simán megreklamálhatod és adniuk kell egy másikat. Fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel, ha akadékoskodnak :D
2013. okt. 25. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt írtad volna, bementünk a boltba, és reklamáltam meg mondtam hogy felhívtam a szervízt és ők is azt mondták hogy csere. erre elküldtek valami nem hivatalos emberkéhez, megnyomkodta, megveregette (amit én nem mertem) és kiderült hogy be voltak ragadva a billentyűk, ezért nem úgy érzékelte az F2-t. Most már boldogan az új gépemről írok nektek is :) Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!