Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Internet lassító, túlterhelő...

Internet lassító, túlterhelő program (? )

Figyelt kérdés

Üdv.!

A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan program, amit ha bekapcsolok, és csatlakozok egy WiFi hálózatra, akkor lassítja erősen a netet. Tehát, van egy routerem, van egy WiFi hálózatom, és ha csatlakozom rá, és elindítom a progit, az túlterheli, vagy lelassítja a netet.. És a lebukás esélye nagyon kevés legyen!

Van ilyen program?

2013. okt. 23. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha terheled, látják. Sőt, ha rácsatlakozol, már azt is.

Viszont amíg nem vagy rácsatlakozva, nem bírod terhelni.

Amúgy valamilyen torrentet kezdj rajta szedni. Az lassít.

(Kis gonosz vagy.)

2013. okt. 23. 15:05
 2/10 levis56 ***** válasza:
Ha a szomszéd wifijét akarod használni mert nincs jelszóval védve azt nem fogja tudni ki van rajta lehet észre sem veszi,de minél többen csatlakoznak a nyílt forrásra annál több felé oszlik a jel belassulhat, de két felhasználónál szerintem nem okoz gondot a használata.
2013. okt. 23. 15:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Az nem nagyon érdekel, ha látják hogy csatlakozik rá valaki.. Engem az érdekel, hogy nagyon-nagyon lassítsam le a netet!

Egyébként a torrentes dolgot már csináltam sokszor, de nem lassítja le eléggé!:)

2013. okt. 23. 15:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Több ember is csatlakozik rá, és többen telefonnal is!

Le van védve jelszóval, de ezt én tudom, és használom is a hálózatot..

2013. okt. 23. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha rendesen van konfigurálva a rendszer akkor ezt nem tudod megtenni. A csomagokat úgy osztja el, hogy mindenkinek jusson kb egyenlő arányban, te ezt próbálod befolyásolni.

Azt meg lehet tenni, hogy kívülről pingeled botnettel a routert, ettől belassulnak rendesen a rendszerek. Viszont ehhez párszor nagyobb feltöltési sebesség kell, mint a célrendszeré.

2013. okt. 23. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát, ha én a célrendszer hálózatán vagyok, akkor nem tudom pingelni a rendszert?
2013. okt. 23. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
De tudod, csak szerintem reménytelen. Egy próbát megér, hátha összeomlik.
2013. okt. 23. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:
És ezt milyen programmal tehetném meg?
2013. okt. 23. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Command Prompt is tudja, ha többre vágysz akkor Google. Nyilván szívesen segítek más munkájának a tönkretételében, de ennyi legyen elég.
2013. okt. 23. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Egyébként annyit elárulhatok, hogy ok nélkül nem tölteném az időmet ilyenekkel!

2013. okt. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!