Internet lassító, túlterhelő program (? )
Üdv.!
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan program, amit ha bekapcsolok, és csatlakozok egy WiFi hálózatra, akkor lassítja erősen a netet. Tehát, van egy routerem, van egy WiFi hálózatom, és ha csatlakozom rá, és elindítom a progit, az túlterheli, vagy lelassítja a netet.. És a lebukás esélye nagyon kevés legyen!
Van ilyen program?
Ha terheled, látják. Sőt, ha rácsatlakozol, már azt is.
Viszont amíg nem vagy rácsatlakozva, nem bírod terhelni.
Amúgy valamilyen torrentet kezdj rajta szedni. Az lassít.
(Kis gonosz vagy.)
Az nem nagyon érdekel, ha látják hogy csatlakozik rá valaki.. Engem az érdekel, hogy nagyon-nagyon lassítsam le a netet!
Egyébként a torrentes dolgot már csináltam sokszor, de nem lassítja le eléggé!:)
Több ember is csatlakozik rá, és többen telefonnal is!
Le van védve jelszóval, de ezt én tudom, és használom is a hálózatot..
Ha rendesen van konfigurálva a rendszer akkor ezt nem tudod megtenni. A csomagokat úgy osztja el, hogy mindenkinek jusson kb egyenlő arányban, te ezt próbálod befolyásolni.
Azt meg lehet tenni, hogy kívülről pingeled botnettel a routert, ettől belassulnak rendesen a rendszerek. Viszont ehhez párszor nagyobb feltöltési sebesség kell, mint a célrendszeré.
Köszönöm szépen!
Egyébként annyit elárulhatok, hogy ok nélkül nem tölteném az időmet ilyenekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!