Mivel gyorsíthatnám még fel a régi, lassú gépeket szoftveresen? Már szinte mindent kipróbáltam
Szervizeléssel foglalkozom, XP SP3 van a gépeken. A konfigurációk általában harmatgyengék: 1,4 GHz-2GHz Pentium v. Celeron, ill. annak megfelelő AMD-s gépek, 512 MB vagy 756 MB RAM-mal (400 MHz), videokártya sokszor alaplapi integrált.
A regedites beállításokon, a services.msc-s dolgon is túl vagyok, a teljesítmény alapján kezelje a Windows a gépet is megvolt már, hibajelentések kikapcsolva ill. firefox, Chrome gyorsítást is elvégeztem, töredezettség mentesítés megvan, Ccleaner lefuttatva.
Ezek az oldalakat már végigvittem:
Xp gyorsítás: [link]
XP gyorsítás: [link]
Firefox: [link]
Chrome gyorsítás: http://www.youtube.com/watch?v=ybnnqKySqF8
Vírusírtó Microsoft Esential, vagy AVG 2014-et rakok fel (bár ezek is fogják sokszor), mert a Panda Cloud, Avira, Comodo, Avast kivégzi őket.
Hallottam még, hogy célszerű kikapcsolni az automatikus frissítéseket, ill. hogy ne telepítsem a Net Framework 3,5 és az feletti verziókat, és hogy a legújabb Adobe Flash playerek is megfogják a gépet. Ezek igazak?
Milyen alkalmazás lassíthatják még a gépet, illetve mivel helyettesítsem őket?
A gép bővítése (nagyobb memória ill. processzor, és videokártya) szóba sem jöhet, az ügyfeleimnek nincs rá pénze.
Hogyan tehetem még gyorsabbá őket szoftveresen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!