Miért fagy meg a windows 7 telepítő? Bővebben lent:S
Sziasztok!
A telepítési probléma nálam is megvan..elindul,és bizonyos időközönként kifagy.
Pár alkalommal majdnem elér a végére,de utána egy fekete képernyő fogadott és ennyi volt.
Szinte mindent kipróbáltam már..több vinyót is próbáltam,mindig a win csinálta a formázást(NTFS),ram és vga teszt megtörtént,microsoft oldalán leírt tanácsok usb eszközök eltávolítása,lan tiltás sem vezetett eredményre.
Nekem spec a vista sem ment fel a gépemre,és ugyan ezt a hibát produkálta,más gépekre ugyan ezekkel a lemezekkel simán ment a telepítés.
Több fórumon olvastam ezeket a jelenségeket és feltűnt ,hogy sok embernek nvidia kártyája volt...nekem is az van.
Egy emberke írta,hogy kivette a kártyát és alaplapi kártyával simán ment a telepítés.
Gondolom a kártya lehet a hiba oka,sajnos nekem nincs alaplapi kártyám,nem tudtam kipróbálni.
config: 6600quad proci,8800gt,2gb ram.
Esetleg van valakinek valami ötlete?
sok fajta hiba tünete lehet ez:
RAM, HDD - teszteket futtasd le ezekről.
de lehet hogy a BIOS-ban nincs valami megfelelőel beállítva.
nekem is volt ilyen hogy nem ment fel a win7, de a BIOS-ban volt elállítódva vmi...
A RAM és HDD teszteket érdemes 1-1 napig futtatni
RAM: [link] 4.00 verziót töltsd le
HDD: itt a vinyód gyártójának az oldaláról próbálj meg tesztet beszerezni.
sok sikert kívánok neked...
és kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!