Ben-c kérdése:
Miért tűnik el az állomány?
Figyelt kérdés
Már 2 hete próbálom megszerezni a switchbotot, le is töltöttem többször, de nem ment sehogysem.
Régen kb 2hónapja normálisan ment, de most mikor kicsomagolom, az egyik állományt nem csomagolja ki, és azt sem írja hogy nem sikerült vagy valami, hanem egyszerűen nincs ott az az egy .exe fájl.Ez most miért van?Azután megpróáltam felmásolni a pendrivemről mert eszembe jutott hogy azon is megvan, mappa megtekintése után bejött a swb. mappája, megláttam azt az állományt, ekkor lefagyott, majd kifagyás után megintcsak az hiányzott.EZ MI?
2013. okt. 18. 22:27
1/3 anonim válasza:
Lehet a vírusirtónak nem tetszik a fájl.
2/3 A kérdező kommentje:
avastom van, megnézem úgy, hogy kikapcsolom
2013. okt. 19. 08:19
3/3 A kérdező kommentje:
Ugyan az a helyzet, kikapcsolva is meg akkoris ha bevan kapcsolba, ugyan az az 1állomány kicsomagolhatatlan akárhonnan töltöm le.
2013. okt. 19. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!