Ti milyen sűrűn telepítitek újra az Operációs rendszereteket, és általában milyen okból teszitek?
-én az asztali gépen (ami 1 éves) azon egyszer tettem újra a rendszert (hely hiánya miatt), kb 8 hónap után, és win7-et használok
-a laptopon pedig fél év után váltottam le (vírusos okra gyanakodva) a winxp-t win7-re
3× cseréltem gépet OS újra telepítés nélkül.
Azt hiszem eredetileg 2004 -ben volt a telepítés.
Közben többször volt komplett hardver csere.
Ha valami gond van, se telepítem újra, rendszeresen végzek komplett rendszer mentést, amiből vissza tudom hozni 1-2 hetes állapotba.
"a legutolsó újratelepítésem 3 nappal ezelőtt volt... mert valamiért nem reagált a Caps Lock és a Num Lock billentyűm..."
Ezt úgy hívják beragadó billentyű... célszerű kikapcsolni ezt a kisegítő funkcuió billentyű parancsait, főleg ha játszani szoktál, mert pl. 8mp -ig nyomod a SHIFT -et, vagy azt hiszem 4* egymás után akkor bekapcsolja, azt nehézkes kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!