Van olyan linux server, ami ingyenes és jó is és intézmény is jogszerűen használhatja?
10-esnek is köszönöm a választ, de 100 szervert szerintem az életben nem fogok üzemeltetni, ekkora ambícióim soha az életben nem lesznek a rendszergazda szakmában, ez biztos. 1-2 szerveres környezetben könnyedén elnavigálok, ha win szerver van és minimum a 2008-as.
De ha ennyire gáz a grafikus felület szerver esetében, akkor eleve minek találták ki?
"De ha ennyire gáz a grafikus felület szerver esetében, akkor eleve minek találták ki?"
Hogy az ilyen amatőrök is tudjanak bohóckodni. Meg hogy fölöslegesen zabálják az erőforrásokat. Meg hogy fölöslegesen kidobj egy halom pénzt, vagy lopásra vetemedj.
"Hogy az ilyen amatőrök is tudjanak bohóckodni"
Nagyon okos szakembereket ismerek, akik windows-os hálózatokat építenek ki. Komoly ügyfeleik vannak. Ami az amatőrséget illeti. Ha tudnék, lenne rá pénzem, akkor beiratkoznék egy tanfolyamra, főiskolára, vagy egyetemre. Mindegy, csak megfelelő tudással rendelkezhessek. Bohóckodom, mert nincs rá keret a pénztárcámban, vagy mert nem tudok olyan hatékonyan guglizni infók után? Mások lenézésétől tartózkodj. Mások próbálkozásait, ambícióját nem hátráltatni, hanem segíteni kell. Ha nem tudsz építeni, akkor ne rombolj. De nem fogok veszekedést indítani, nem folytatom, ezzel befejeztem, csak elmondtam a véleményem. A rendszergazdai szakmában amatőr vagyok? Igen, az. Te pedig az emberi hozzáállásban, mások tiszteletében vagy az. Így kvittek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!