Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu fejlesztői miért nem...

Ubuntu fejlesztői miért nem változtatnak!?

Figyelt kérdés

2005 -től 2011-ig uralkodó Distró volt az Ubuntu.

Én is örömmel használtam, nem is volt gondom vele.

Aztán bevezették az Unity nevű GUI felöletett, a megszokott Gnome GUI -t meg ezután elba... csaak hogy olyan legyen a kezelése mint az Unity -nak.

Lehetett telepíteni a Gnome classic kinézetét, de az meg bogaras volt.

Szóval miután bevezették alapértelmezet GUI -nak az Ubunutun az Unity -t, elveszítette az 5 évig őrigetett első helyét.

És most 2 év eltelte után, amikor még mindig vannak bogarai az Unity -nek, és 60% -os linux uralmáról vissza eset 20% -ra, még mindig azt erőltetik...

Közben a letisztultabb felületű LinuxMin megszerezte a rendítetlen esőhelyet, az Ubunt és Debian kernelére építkezve...

És most az Ubuntu apja is a Debian, megelőzte és a 2. legnépszerűbb linux desktop rendszer.

Nem értem miért ragaszkodik az Ubuntu fejlesztői ennyire ahhoz, ami miatt elvesztették a népszerűségüket!?

(Most pont ennek a folyamat elején jár a MicroSoft is a Windows -al.)

2013. okt. 16. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megnézem, köszönöm!
2013. okt. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!