Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netio. Sys kékhalálozás csak...

Netio. Sys kékhalálozás csak akkor ha wifiről használom a netet és csak Windows 7 Home premium x64 alatt mitől lehet, a notebookommal lehet gond vagy a Windows telepítővel?

Figyelt kérdés

Packard Bell F5211 notebookom van Realtek RTL8188CE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC wifikártyával...

de egyébként nem tudom mi baja a windows telepítőnek de ha felírom ISO ba a gépre nem engedi rávinni semmivel pendrive ra... az írja hogy kurrupt iso fájl...

2013. okt. 15. 15:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a wifivel kapcsolatban... ha letöltöm a leg ujjabb drivert akkor sem jó... sem azzal amit adtak hozzá lemezen...
2013. okt. 15. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:

na megpróbáltál már más wifihez csatlakozni?

1,ha igen és úgy nem dob kékhalált akkor csak a wifi a ludas

2,ha igen és nem müxik akkor reinstall gép válószínűleg valami elfuserált kalóz-gyártmány lehet.

3,ha nem próbálj meg csatlakozni és vissza az 1 vagy a 2 -es ponthoz

2013. okt. 18. 21:42
 3/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom letesztelni más wifivel de ha Windows 7 Ultimate-ot telepítek azzal meg nincs semmi baja...
2013. okt. 18. 22:02
 4/12 A kérdező kommentje:
de ha USB-s Wifi adaptert használok azzal sem jó...
2013. okt. 18. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:

akkor a win 7 home premium fájljai sérültek elég csúnyán,

mert a wifit akkor igen nem csípi,csak szoftverhiba lehet install hiba is vagy egyéb

2013. okt. 18. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
amugy meg szerintem a win 7 home premium installja dobhatod a kukába ha van ultimate:D
2013. okt. 18. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:

fogadok ISO ba töltötted le és nem megy a kiírás,

pendrivera UNETBOOTIN(megkeresed,letöltöd,kiírod)

DVD/CD valami normális írót szerezzél mert a windowsé nem nagyon híres

vagy ha már meg van valahogy kiírva akkor lehet hogy sérült az ISO és feltelepítve nem müxik rajta a NETIO.sys (ez a fájl nagyon fontos ha nincs akkor nem lehet neted windowsal a leptopodon,be és kimenet mintha nem is lenne)

2013. okt. 18. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:
egy ismerőstől kaptam a telepítőjét... állítólag a saját eredeti telepítőlemezéről másolta... de sem az iso fájl nem jó sem az amit kiírt...
2013. okt. 18. 22:44
 9/12 A kérdező kommentje:
lemezre feltudom írni de pendrive ra nem engedi... és akár a notebook belső wifijével használom akár külső adapterrel sehogy nem jó...
2013. okt. 18. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:

egy tipp ülj oda othonigéphez vagy más géphez ha win 7 van rajta megkeresed az NETIO.sys fájl,copi pendrivera vagy akárhova,leülsz a leptopodhoz elíndítasz rajta valamijen LIVE oper.rend.-t pl:linux,msdos stb. a win telepítőlemezén ha bootolsz róla akkor tudsz indítani egy msdos-t,berakod a pendrivod ha DVD ről megy a win7 telepítő,ha pendriveról akkor meg egy CD/DVD és rámásolod a C: meghajtóra (fogalmam sincs hogy hol van a NETIO.sys valószínüleg a system32 mappába vagy máshol) ha kérdi felülírod a régi fájlt nyomsz rá egy igent!

nem ajánlatos mert könnyen elvesztheted minden adatod légy nagyon óvatos a C: meghajtó boncolásába mert különben cumi lesz!!

valószínüleg a barátod "EREDETI" példánya egy rakás semmit nem ér mert lehet hogy sokkal több sérült fájlt tartalmaz mint azt te hitted!!!

2013. okt. 19. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!