Mi lehet a megoldása ennek a furcsa problémának?
A pc indulása után, már a bejelentkező képernyőnél eltorzul a kép.
(itt mutatom: www.ohrana.ininet.hu/kepernyohiba.bmp)
Az egész asztalt tudom használni, csak a képen látható (alsó és jobboldali) sávokban torzulás jön létre, de működés szempontjából nincs hiba, viszont grafikailag eléggé negatív hatású! Amit belehúzok a sávokba, annak nyoma marad! :)
Nem jöttem rá hogyan tudom megoldani a problémát, és sajnos csak rendszer visszaállítással tudom helyrehozni, de bizonyos idő után visszatér a probléma.
Akinek van valami sejtése mi lehet a megoldás, legyen kedves jelezni!
Nem oldja meg a problémát, csak vizuálisan :D
Nekem teljes körű megoldásra van szükségem :(
Lehet hogy megoldaná a dolgot, de pont az újratelepítést akartam elkerülni, mivel van a gépen egy oktatási program (mellesleg vagy 1,5 milliót ér) amit nem én konfigurálok, hanem a program-programozói, és azokat meg nem egyszerű elérni!
Szóval valami kevésbé agresszív megoldásra van igény, nem mint a formázás. De ideiglenesen a felbontásállítás (vizuálisan) megoldotta a dolgot: legalább nem zavarja a felhasználót az a két absztrakt sáv :D
itt elméletileg csak a processzor szivat tul gyenge,lassu,stb.
vagy lehet hogy integrált vidikártyád van akkor pedig jó hogy nem rosszabb.(vegyél egy normális Win Xp vidikártyát viszonylag nem drága,bontókban is vannak kb.normális darabok fillérekért)
ved a teljesítményét alap minimálra!
pl:windows-klasszikus kinézet,16-bit színválaszték,takarítgass a merevlemezen min.havonta,még egy tipp(google chromot cseréld le operára kevesebb ramot eszik meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!