HOgy csináljam meg a hangot a laptopomba?
Figyelt kérdés
Véletlenül kitöröltem egy fontos programot a gépemből és most nincs hang..egyáltalán, és nemtudom visszacsinálni mert valami cd-t kér hozzá..nemlehet valamit letölteni vagy hasonlók h ne kelljen elvinnem megcsináltatni?2013. okt. 12. 22:12
1/3 Lajos54 válasza:
Mi volt az a fontos program, és milyen az a "valami CD"?
Amúgy, jó eséllyel a hangkártya illesztőprogramját törölted, azt megkeresheted a gyártó honlapján.
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom már sajnos a program nevét és h milyen cd-t kér..de tudnád nekem linkelni vagy valami azt az oldalt ahonnan letudom törölni? most volt áthúzva és nemakarom megint számitástechnikushoz vinni..esetleg eltudnád mondani h én hogyan csinálhatnám meg?
2013. okt. 16. 16:43
3/3 Lajos54 válasza:
Az Eszközkezelőben nézd meg, hogy van-e valamelyik eszköznél (adott esetben a hangkártyánál) sárga felkiáltójel. Ha van, akkor (elsősorban a gyártó oldalán) keressél rá az eszközillesztő programra, ami a gépedhez, illetve a benne lévő hangkártyához való. Töltsd le, telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!