Ismer valaki olyan programot amin Android játékokat (apk file-okat) lehet futtatni PC-n?
Figyelt kérdés
Olyasvalami program kellene ami futtattja a gépen lévő apk fileokat is (nem on line letöltős)2013. okt. 8. 23:16
1/4 anonim válasza:
Hogyne, a development kit tartalmaz szimulátort.
2/4 anonim válasza:
A BlueStacks App Playerrel lehet de csak akkor érdemes ha egy atomerőmű a géped, nagyon fogja a procit és a ramot is zabálja, ha gyengébb géped van még feltenni se érdemes. Itt a honlapja:
www.bluestacks.com/
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A Bluestacks nem jó már próbáltam, meg sem mozdul, (a gépem nem éppen a legjobb konfiguráció)
Próbáltam a Jar Of Beans-t az futott de ott meg valami videókártya gondot irt ki (512-es kártyával)
Szóval ezért keresnék valami másik megoldást,lehetőleg olyat amihez nem kell androidos tablet sem androidos telefon!
2013. okt. 8. 23:36
4/4 anonim válasza:
Akkor marad az sdk-s cucc (vagymi). Le lehet tölteni vmi android szimulátort, belenézhetsz a kódjába és tesztelgetheted, gyengébb gépen szerintem ezen se lesz valami nagy élmény a játszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!