Üdv mindenkinek, hogyan lehet egy időben két alkalmazást futtatni Android 2.3 oprendszerben?
Figyelt kérdés
Van egy kis tabletem, nyelvtanuláshoz vettem, de még nem jöttem rá hogyan lehet jól kihasználni.Tehát például nyelvleckét akarok hallgatni mp3-ban és olvasnám a szövegét pdf-ben.2012. máj. 30. 22:42
1/2 Zakathol válasza:
A zenelejátszó programok általában a háttérben tovább futnak, ha épp lejátszás van. Home gomb aztán csókolom, csinálod a dolgod.
2/2 A kérdező kommentje:
Home gomb azt csókolom :-) működik! Annyi van, hogy nem mindegy honnét nyitom meg a hangfájlt, de ez már részletkérdés. Köszönöm a segítéget! Hehejj! :-)
2012. máj. 31. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!