Windows Media Player-nél nagy albumborítók?
Én is nagyon sokáig szenvedtem vele, mire rájöttem, akkor is csak véletlenül. :D (Roppant egyszerű művelet amúgy, csak az ember erre gondolna szinte utoljára.)
Először is, legyél biztos, hogy nem a médiatárban vagy. Jobb gombbal rákattintasz arra a helyre, ahol lennie kéne a borítóképnek, és rámész a 'Képi megjelenések'-re. Nagyon cselesen ott van a 'Lemezborító', és ha kicsiben mutatja is a borítót, akkor valószínűleg ez van bejelölve. Én ennél a pontnál adtam fel, mondván, hogy ha már normálisan nem tudja megjeleníteni, akkor ne tegye sehogy. :D Úgyhogy itt a 'Nincs képi megjelenítés' pontra kattintottam, és lám, ekkor kiadta a nagy képet. Ha nem is vált át a nagy borítóra rögtön, várj egy kicsit. Lehet, csak a lejátszó újraindításánál fog, lehet, hogy csak új zenét kell lejátszanod, lehet, hogy szimplán csak várni kell. Nekem már többször is (most épp Windows újratelepítés után) sikerült, most nagyjából 5 percet vártam.
Tudom, milyen az, ha valaki kényes a borítóképre, szóval remélem, neked is sikerül. :D
(Amúgy itt egy kép az enyémről, 500×500-as borítóképpel: [link] )
Igen, ilyenre szeretném! :D
Próbálkoztam, de csak fekete maradt az a rész :( Azért köszi, ment a zöld! :)
Igen, én is elég kényes vagyok rá :D
De kis aranyos vagy, köszönöm :)
Találtam egy módszert, valami angol oldalon, és a gépben a registry fájlt kellett átírni. Remélem, nem rontottam el a gépet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!