Windows8 és Inkscape? (Sűrgős! )
Na szóval. Én egyszer letöltöttem a Win8-as gépemre az Inkscape nevű programot. Nem volt vele semmi, egészen addig amíg következő nap be nem kapcsoltam a gépet és valami olyat írt ki, hogy a Windows konfigurálásának előkészítése, kérem ne kapcsolja ki a számítógépet stb... Elvittük egy szakértőhöz, aki azt mondta, hogy az Inkscape miatt volt, és a gép valamiért bedilizett tőle :/
Viszont most nézegettem a Win8-as letöltéseket, és ott szerepel ez a program és azt írja, hogy kompatibilis! Akkor nekem miért nem volt az? O.o
Első kérdésem az lenne, hogy ez miért volt, hogy kiírta azt a cuccost? A második pedig, hogy le tudnám valahogy tölteni mégis? Nagyon kéne! Nagyon, nagyon!!! Az Illustratortól megőrülök >.< El se tudom képzelni, hogy tud azzal valaki vektorozni :/ Nekem mindenképp Inkscape kéne, légyszíves valaki segítsen nekem!
Az Inkscape hivatalos weboldala:
az ott elérhető legfrissebb stabíl változat a 0.48.4-1-es (a panyozoli56 által megaddott linken 0.48.2 változat szerepel):
"egészen addig amíg következő nap be nem kapcsoltam a gépet és valami olyat írt ki, hogy a Windows konfigurálásának előkészítése, kérem ne kapcsolja ki a számítógépet stb... "
Ilyesmit a Windows frissítéskor szokott kiírni - elvileg az Inkscape nem épül be annyira a Windows rendszerébe, hogy ilyesmit csináljon.
A 0.48.4-es változat 2012. december 17-ei dátumú:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!