Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows8 és Inkscape? (Sűrgős! )

Windows8 és Inkscape? (Sűrgős! )

Figyelt kérdés

Na szóval. Én egyszer letöltöttem a Win8-as gépemre az Inkscape nevű programot. Nem volt vele semmi, egészen addig amíg következő nap be nem kapcsoltam a gépet és valami olyat írt ki, hogy a Windows konfigurálásának előkészítése, kérem ne kapcsolja ki a számítógépet stb... Elvittük egy szakértőhöz, aki azt mondta, hogy az Inkscape miatt volt, és a gép valamiért bedilizett tőle :/

Viszont most nézegettem a Win8-as letöltéseket, és ott szerepel ez a program és azt írja, hogy kompatibilis! Akkor nekem miért nem volt az? O.o

Első kérdésem az lenne, hogy ez miért volt, hogy kiírta azt a cuccost? A második pedig, hogy le tudnám valahogy tölteni mégis? Nagyon kéne! Nagyon, nagyon!!! Az Illustratortól megőrülök >.< El se tudom képzelni, hogy tud azzal valaki vektorozni :/ Nekem mindenképp Inkscape kéne, légyszíves valaki segítsen nekem!

2013. okt. 1. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:
és ez biztos, hogy jó?
2013. okt. 2. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Az Inkscape hivatalos weboldala:

[link]

az ott elérhető legfrissebb stabíl változat a 0.48.4-1-es (a panyozoli56 által megaddott linken 0.48.2 változat szerepel):

[link]

"egészen addig amíg következő nap be nem kapcsoltam a gépet és valami olyat írt ki, hogy a Windows konfigurálásának előkészítése, kérem ne kapcsolja ki a számítógépet stb... "

Ilyesmit a Windows frissítéskor szokott kiírni - elvileg az Inkscape nem épül be annyira a Windows rendszerébe, hogy ilyesmit csináljon.

2013. okt. 2. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is a hivatalos oldalról töltöttem le, még azt hiszem augusztusban volt... Na de akkor nyugodtan megpróbálkozhatok vele?
2013. okt. 2. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A 0.48.4-es változat 2012. december 17-ei dátumú:

[link]

2013. okt. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!