Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire fontos frissíteni a...

Mennyire fontos frissíteni a Windowst?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond, van aki használja, van aki nem. Lehet ebből baj? Ha annyira fontos, akkor amit a Microsoft elkészít, miért nem tölthető azonnal le, mint az antivírusoknál, miért csak a hónap 2. keddjén? Ha annyira fontos letölteni.

#oprendszer;windowsupdate
2013. szept. 30. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak megbízható oldalakra jársz fel, nem töltesz le bizonytalan fájlokat a netről, igazából nem fontos telepíteni. Amennyiben nem üzemeltetsz szervert, használod ki teljesen az op.rendszer komolyabb tulajdonságait, felesleges. De biztos vagyok benne, hogy egy állandóan frissített, karbantartott Windows sokkal stabilabb, gyorsabb.
2013. szept. 30. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg van értelme, mert attól biztonságosabb lesz a rendszered, viszont könnyen megeshet, h pont a frissítés vágja tönkre, és amiatt kell újratelepítened. Sztem többet árt, mint használ.
2013. szept. 30. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:

#2! megerősítve (saját tapasztalat is!!)

[link]

2013. szept. 30. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Családban, ismerősi körben vagy 10 gépet tartok karban, XP, 7, mindegyiket frissítve, és az év világon semmi baja nem volt eddig. Nem hiába "biztonsági frissítés" a neve.

Amúgy a frissítéseknek is többnyire megvan hogy miket frissítenek, böngészőt, valami beépített programot.

De pl XP-nél SP3-as nélkül nagyjából használni sem lehet a gépet, mert a jobb víruskeresők megkövetelik hogy fent legyen.

Én azt mondom, hogy abba a havi 1 frissítésbe senki nem hal bele.

2013. szept. 30. 12:02
 5/7 Lajos54 ***** válasza:

EREDETI Windows esetén célszerű a frissítés, mert mint fentebb is írták, ezek különféle javítások, ill. menet közben kiderült biztonsági rések "foltjai".

Buherált Windows esetében... nos hát, már az egy nagy rizikó, ha valaki ilyet használ (egyebekről ne is beszéljünk, lelke rajta), a frissítésre esetleg nem úgy reagál, mint kellene, ez benne van a pakliban.

2013. szept. 30. 16:09
 6/7 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Egy jól tört winre simán felmegy a frissítés.Szerintem igenis szükséges telepíteni a frissítéseket, legtöbbször biztonsági réseket foltoznak be.
2013. szept. 30. 18:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Eredeti Windows telepítőlemezről vDn telepítve töréssel, mivel egye egy kód egy géphez jó. de szerintem is felmennek rá a frissítések, csak a KB 971 033-asat kell rejtetté tennem.
2013. szept. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!