Hogyan tudom frissíteni? Miért csinálja ezt? Egyáltalán hogyan kell ezt csinálni? FONTOS!
Sziasztok! megpróbálok rövid lenni!
Pont 1 éve vettem egy Sony Ericsson X8 telefont, és mivel nem nagyon értek hozzá, így nem töltöttem rá semmit. De most rájöttem, hogy akkor minek is kellett nekem ilyen telefon, ha nem töltök rá semmit...Na szóval a lényeg: hogyan tudom frissíteni a telefont?
A másik pedig az, hogy már egy órája vacakolok azzal, hogy az 'Instagram'-ot letöltsem, el is jutok mindenhová, de amikor kéri hogy jelentkezzek be a google fiókomba, egyszerűen nem engedi! Szerintetek miért csinálja ezt? Vagy a gépemre kell előbb letölteni, és utána a telefonra? De ha így kell, akkor mit csinálja a gépen?!
Nagyon-nagyon megköszönöm annak aki válaszol!
Köszi előre is! :)
CGmatula, nem vagyok Wifire csatlakozva, mert van rajta netem. ;) Igen-igen, utána néztem hogy melyik a legfrissebb, és 2.1 és az enyémen az van. :D
De viszont a PC Companion-t letöltöttem, és sikerült rá is jönnöm hogy hogyan működik. :D
És abban tudtok segíteni, hogy bármilyen appot hogyan tudok rá letölteni? Vagy erre is jó ez a Companion progi? Most nekem főleg az Instagram kellene rá. :)
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!