Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok macen az asztalról...

Hogy tudok macen az asztalról eltűntetni egy fájlt?

Figyelt kérdés
Pl. letöltöttem a skype-ot, installáltam, majd egy ikon ott maradt az asztalon. Ha mehógkettőzöm, az egyiket elteszem egy mappába a másikat meg törlöm, akkor nem nyitja meg. Ha meg nem kettőzöm meg akkor meg nem tudom elrakni. De nem szeretném hogy kint legyen az aztalon. Mit tudok csinálni? (mb air 2013, osx mountain lion)

2013. szept. 29. 16:39
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy például csinálok egy mappát, behúzoma dockra, és ott marad belőle eg másolat az asztalon meg lesz egy a docon. áthelyezés lehetőséget nem találok. és így van 2 mappa, ha az asztalon lévőt behúzom a kukába és ürítem a kukát, a docon lévő is törlődik. Mit csináljak?
2013. szept. 29. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Van egy applications mappa oda tedd! Aztán onnan csak odahúzod a dokkra!
2013. szept. 29. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Erősen ajánlott, hogy ezeket olvasd el. Ha a jövőben nem akarsz bosszankodni. Meg hallgass az előző hsz-re.

[link]

2013. szept. 29. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Viszont mappát ne tegyél az Applications-be!!! Csak appot!

De használd az App storet az eleve oda telepít.

2013. szept. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!