Le lehet tölteni valahogy más weboldalát? (többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy van egy szép weboldal nincs ftp jogom hozzà, de valami programmal le lehet-e tölteni a designet vagy az egészet?2013. szept. 28. 17:51
1/5 anonim válasza:
ctrl+s
ezzel le tudod tölteni az oldalt
2/5 anonim válasza:
Igen, "offline browser" programokra keress. Ilyen a HTTrack, illetve a WGET is le tudja tükrözni a honlapot. Azzal azért számolj, hogy szerveroldali kódot (PHP) nem fogsz kapni soha, csak az eredményét (HTML lap).
3/5 A kérdező kommentje:
Php kódokat sehogyan se tudom leszedni?
2013. szept. 28. 17:57
4/5 anonim válasza:
Fájl menü, mentés másként?
Bár azt ugye tudod, hogy jogilag nagyon csak nem illendő, ha "véletlenül" ugyanaz a design fel fog tűnni a te weboldaladon is.
Továbbá ahogy az előttem szóló írta: ezzel a HTML, CSS és Javascript cuccokat le tudod tölteni, de pl. a weboldal mögött esetlegesen álló adatbázist, meg a PHP- vagy bármilyen más szerveroldali szkriptet nem.
5/5 anonim válasza:
Nem, a PHP kódot nem fogod tudni megszerezni.
De azt senki nem tiltja meg, hogy kitanuld a webprogramozást, és egy hasonlót alkoss. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!