Ha el akarom indítani a játkot akkor ezt írja ki. (kép lejebb) Valahogy nem lehet megoldani h elinduljon a játék?
Figyelt kérdés
Jah és az szerinbtem nem lehet baj h nem támogatja a játék a win8-at emrt már más játékkokal is játszottam amelyek nem támogatták.
KÉP: [link]
2013. szept. 8. 20:46
1/11 tabaki válasza:
És tényleg telepítetted a legfrissebb videódrivert?
2/11 A kérdező kommentje:
persze ami volt a videókártyához minden fel van telepítve....
2013. szept. 9. 08:12
3/11 tabaki válasza:
Akkor, legalábbis nekem úgy tűnik, a videókártyád nem alkalmas arra a 3D-megjelenítésre, amit a játék igényelne. Ha ez igaz, akkor valószínűleg csak egy jobb kártya segít.
4/11 A kérdező kommentje:
Egy Sapphire hd 7770 van a gépembe szerintem azért annél jobb nem nagyon kell neki :D
2013. szept. 9. 15:50
5/11 tabaki válasza:
Hm, azt ne hidd, hogy egy tízéves csotrogányon nyomulva egy kukkot is értek a hardverhez, de nyilván nem semmi. Sajnos, gőzöm sincs arról se, hogy hogyan kell (kell-e egyáltalán) inicializálni a 3D-rendszerét, vagy mindezt a driver elintézné, illetve, hogy ez a kívánt 2.0-ás shader valami külön letöltendő cucc, vagy bent kéne lennie a kártyában. Jobb is, ha nem szaporítom a szót, kívánok nálamnál okosabb válaszolókat.
6/11 tabaki válasza:
"persze ami volt a videókártyához minden fel van telepítve"
Ej, azért ebbe így utólag beleakadtam. Tehát a géppel kapott drivert használtad, nem kerestél újabbat a gyártó honlapján? Ha ez a helyzet, azért próbálkozz meg vele.
7/11 anonim válasza:
a shader pixel 2.0 az a kártyában van benne nem lehet telepíteni a hd 7770 ben sm 5.0 van tehát mennie kellene . az nem lehet hogy te az alaplapi vga-ra dugtad a monitort ? mert vinnie kellene ez a felírat lehet az is hogy rossz verziót töltöttél le és hiányzik valami a játékból ezért írja ki ezt a hülyeséget.
8/11 anonim válasza:
mivel 2010 es játék és nem feltétlenül fut el az összes window 8 on meg lehet hogy ez nem támogatott ezen ne csodálkoz!
9/11 A kérdező kommentje:
A verzióval nem lehet baj meg hogy rossz cd mert eredeti. Alaplapi vidikarim meg nincs tehát az se lehet a baj. Lehet hogy a win8-ba van a probléma.
2014. febr. 5. 18:02
10/11 anonim válasza:
valószínűleg abban lesz. mert butaságot ír ki a játék nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!