Hogy kell egy Win 8 as gépre Win 7 et telepíteni?
Nekem soha senki nem magyarázott el semmit. Az élet tanított meg a számítástechnikára. Nem voltam lusta semminek utánajárni. Megvettem a megfelelő szakkönyveket és nem csak szegkénysoromat díszítettem velük, hanem elég gyakran forgattam őket. Az első operációs rendszer amivel találkoztam az MS-DOS volt, nem volt grafikus felülete se. Mindent parancs szavakkal kellett csinálni. Ha valamit kezdeni akartam a géppel, azt keményen meg kellett tanulni. Később mikor Magyarországon is elterjedt az Internet, minden információ pár kattintásra volt, amire csak kíváncsi voltam rákerestem és megtanultam. Akkor még Google se volt, Magyarország legnépszerűbb keresőjét altavizslának nevezték.
Az a baj, hogy mai fiatalság jó részét nem érdekli igazán a számítástechnika. Csak zenét hallgatnak a gépen, játszanak, filmeket néznek. Az internetezés egyelő nekik a fészbukkal, youtube -al, chat -el meg azzal a sok ökörséggel, amit vicces oldalaknak neveznek. Pedig minden más információ ott van, csak olvasni kell.
Én amúgy egy szóval se mondtam, hogy nem segítek. Tehát nem értem mit háborogsz.
Csak azt akartam sugallni, hogy ilyen kevés ismerettel nem szabad ebbe fejest ugrani. Tehát előbb google.hu --> "Windows 7 telepítése" --> Keresés --> olvasás.
Nem tudom te melyik időzónába vagy, itt itt már hajnalodik és nem fogok ilyenkor Windows telepítést oktatni.
Délután, ha majd kiolvastad magad, várom a kérdéseidet. Válaszolni fogok.
Jó éjt! Jó olvasás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!