Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell egy Win 8 as gépre...

Hogy kell egy Win 8 as gépre Win 7 et telepíteni?

Figyelt kérdés
Mert nem tok rájönni h hogy kell mert ahogy rakom fel valami felülírást ír, de sztm az h előbb a win 7 et kéne felrakni de h töröljem le a win 8 at vagy mi? de akkor h rakjam fel a win 7 et ha nincs rajta op rendszer
2013. szept. 28. 01:27
1 2
 11/12 P.O.C. ***** válasza:
100%

Nekem soha senki nem magyarázott el semmit. Az élet tanított meg a számítástechnikára. Nem voltam lusta semminek utánajárni. Megvettem a megfelelő szakkönyveket és nem csak szegkénysoromat díszítettem velük, hanem elég gyakran forgattam őket. Az első operációs rendszer amivel találkoztam az MS-DOS volt, nem volt grafikus felülete se. Mindent parancs szavakkal kellett csinálni. Ha valamit kezdeni akartam a géppel, azt keményen meg kellett tanulni. Később mikor Magyarországon is elterjedt az Internet, minden információ pár kattintásra volt, amire csak kíváncsi voltam rákerestem és megtanultam. Akkor még Google se volt, Magyarország legnépszerűbb keresőjét altavizslának nevezték.

Az a baj, hogy mai fiatalság jó részét nem érdekli igazán a számítástechnika. Csak zenét hallgatnak a gépen, játszanak, filmeket néznek. Az internetezés egyelő nekik a fészbukkal, youtube -al, chat -el meg azzal a sok ökörséggel, amit vicces oldalaknak neveznek. Pedig minden más információ ott van, csak olvasni kell.

Én amúgy egy szóval se mondtam, hogy nem segítek. Tehát nem értem mit háborogsz.

Csak azt akartam sugallni, hogy ilyen kevés ismerettel nem szabad ebbe fejest ugrani. Tehát előbb google.hu --> "Windows 7 telepítése" --> Keresés --> olvasás.

Nem tudom te melyik időzónába vagy, itt itt már hajnalodik és nem fogok ilyenkor Windows telepítést oktatni.

Délután, ha majd kiolvastad magad, várom a kérdéseidet. Válaszolni fogok.

Jó éjt! Jó olvasás!

2013. szept. 28. 03:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Eeltörpülök melleted de igazad van, nekem is mindig mondják h ezt a játék töltsem le meg azt de istenemre mondom h ez a gép még telepített játékot nem látott arra ott az xbox mert azért játszanom kell nem arról van szó, de mivel én soha nem telepítettem játékot, csak talán progit de azt se sokat, így ezért tettem fel ezt a kérdést, meg op rendszert egyáltalán nem raktam fel semmiet és most arra készülök h egyszerre kettőt ugyanis olyan progikat használok amik közül van olyan ami nem jó win 8 hoz, és így kényszerülük kettős vagy többrendszerindítású (ahogy tetszik) nak megcsinálni a gépem. mert w8 meg nem akarom letörölni és így jött tudakozottam meg ilyenek csak tudod ott akadtam el h ahogy írtad a w8 nem engedi a w7 telepítését ami érthető na és azért írtam azt h ha a w8 nem engedi a telepítést akkor hogy miről rakjam fel de mostmár tudom mi az a boot és sikerült bocs h hülye voltam és kösz mindent :)
2013. szept. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!