Hogy kell egy Win 8 as gépre Win 7 et telepíteni?
Be kell boot -olni Windows 7 telepítőlemezről, után meg kell formázni azt a meghajtót, amin a Windows 8 van. A fontos adataidat mentsd le, mert törlődni fognak.
Laptopról van szó, eredeti Windows 8 -al vetted?
Ez esetben mindenek előtt nézd meg a gyártó honlapján, hogy vannak-e driverek a laptopodhoz Windows 7 -hez.
Ugyanis laptop sok gyártó, ami Windows 8 -al árulja termékeit nem készíti el a Windows 7 -es drivereket, így sok funkció nem működhet telepítés után.
Ami még fontos, hogy biztonsági másolatot csinálj a jelenlegi rendszeredről, mert kár lenne ledúrni egy eredeti Windows -t a visszaállítás lehetősége nélkül.
"De nem tudom formázni a win 8 as Partíciót mert azon van a win 8!"
Ezért beszéltem "boot" -olásról! Ha az éppen futó Windows 8 alól akarod indítani a Windows 7 telítést azzal szart se érsz, mert a Windows 8 nem fogja hagyni, hogy kivágd alóla a fát.
Ha megfogadsz egy jótanácsot, szerintem bízd egy hozzáértőre, aki már látott háborús filmet. Ha nem tudod mit jelent az, hogy beboot -olni egy DVD -ről vagy más eszközről, akkor neked ebbe könnyen beletörhet a bicskád, és akkor a két szék közül a földre ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!