Megvettem a FIFA 14-et de amikor inditanám nem indul azt irja, hogy a FIFA 14 működése leállt mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
a gépemnek vinni kéne: sapphire hd 7970 vgá-val,amd fx 8320 procival és 8gb rammal2013. szept. 27. 13:35
1/17 anonim válasza:
fent van a legfrissebb videókártya illesztó? milyen op rendszert használsz.
2/17 A kérdező kommentje:
windows 7 enterpreis elvileg fent kell lennie új a gép
2013. szept. 27. 13:45
4/17 A kérdező kommentje:
minden de a 13mal is voltak ilyen gondok látam az oldalon
2013. szept. 27. 14:23
5/17 Bromsie486 válasza:
Szia!
A problémám nekem is ez annyi különbséggel, hogy nekem semelyik origines játékom nem indul.
A gépem nem tudom miért, de lassú pedig hát eredetileg a teljesítménye megfelel minden mai dolognak. Először próbáltam víruskeresővel (avast, AVG) nem jött be, de azért találtam 234 vírust :D
Próbáltam Registry javítóval (ChiCa- PC, ASC) a chicha javított de nem jött be az ASC-t most futtatom. Erős a gyanúm a lemeztörezedettség mentesítésre úgyhogy megpróbálom. Egyébként ha ez nem megy még mindig van egy olyan lehetőséged, hogy videó kártya drivert frissítessz. Én is ma próbálom ki, ha ez se megy én húzom újra :D
6/17 A kérdező kommentje:
közbe már megoldottam. jobb klikk a fifa ikonra ,tulajdonságok,kompatibilitás,futtatás windows 98/windows Me,és pipa a futtatás rendszergazdaként. aztán alkalmazni és így működik próbáld meg te is
2013. szept. 30. 12:52
7/17 A kérdező kommentje:
azt még megtudnátok mondani hogy a c meghajtón mi a replay0.bin fájl azt lehet törölni?
2013. szept. 30. 12:54
8/17 anonim válasza:
az elmentett visszajátszásaid.
9/17 A kérdező kommentje:
de nem mentettem visszajátszásokat
2013. szept. 30. 19:50
10/17 János bátya válasza:
nekem is ugyanez a problémám,viszont teljesen akut probléma volt,mert elötte tökéletesen ment,egyszercsak nem indult el,semmi nem változott a gépen,a többi játék tökéletesen fut,mindent probáltam,ujra telepítettem a játékot,az origint,a videókártya driverét, semmire sem akart jól müködni,kipróbáltam azt is amit írtál,hogy a kompatibilitást átállítom,elindult viszont játék közben iszonyúan akadt.A végső megoldás a windows újra telepítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!