Nem tölt be a windows xp-m, folyamatosan újraindul, betölt az xp emblémáig, elsötétedik a kép, és újraindul. Csökkentett módot sem enged, nem bootol cd-t, semmit nem tudok vele kezdeni. Mi lehet a gond?
Már mindent megppróbáltam.
Úgy kezdődött,hogy a fifa11 játkot akartam telepíteni a c/windows/system32 mappában az msvcrt.dll fájlt átírtam, majd a futtatásban a következőt írtam be:regsvr32 MSVCRT.DLL Majd nem tudta regisztrálni.Meg akartm próbálni csökkentett mód parancssorral-al és azóta ezt csinálja.....
Kérlek segítsetek,mert fontos dolgok,és fájlok vannak a meghajtón....
Figyelj elmondom részletesen hogy csináld be mész a biosba
és ott van hogy styemload ott való szinü az lesz ki írva
hogy discet cd/dvd rom és ezt állisd átt standradra
és akkor el mented be rakod az xp cd-t amit ugyebár nero-val írtál ki és be agya hogy cd-ről való inditáshoz nyomj le egy gombot
Eső válaszoló:
vinyó:c:80gb,d:500gb.
Asszem ddr2 2gb ram de nem bisztos...
2.válaszoló:tehnát akkor az xpcdt berakom akkor ne fogja automatikusan újrarakni???
hosszas töltés után azt írja,hogy válasszon partíciót:
F:Windows
C:WINDOWS
Ez most mit jelent??? Melyik a c meghajtó,és melyik a d????
Ugye most nem formázta le egyiket sem???Nagyon fontos adataim vannak mind2-n.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!