Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a windows 7-et?

Figyelt kérdés
A laptopomra szeretném feltelepíteni, de a partíció kiválasztásánál nem enged újat létrehozni, ha meg a tovább gombra kattintok ezt írja ki: a telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni
2013. szept. 25. 11:58
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
Milyen márkájú/típusú laptopról van szó?
2013. szept. 25. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:
dell inspiron 3520
2013. szept. 25. 12:03
 3/9 P.O.C. ***** válasza:
Törölni kell a meglévő partíciókat, és úgy újakat létrehozni. Biztos olyan formátumúak a jelenlegiek, amit a Windows 7 nem támogat.
2013. szept. 25. 12:15
 4/9 A kérdező kommentje:
új winchester van benne, ami teljesen üres, egy darab partíció van a listában. de most kitörlöm
2013. szept. 25. 12:19
 5/9 P.O.C. ***** válasza:
A gép új vagy csak a vinyó? Mert sok új gépet alapból a semmirevaló FreeDOS -al telepítenek elő aminek a partíciói használhatatlanok a Windows 7 számára.
2013. szept. 25. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:

most létrehozott 2-őt: az egyik: rendszer számára fe... típus:rendszer

a másik típusa elsődleges.

melyiket válasszam?

2013. szept. 25. 12:25
 7/9 A kérdező kommentje:
a vínyó, meg az alaplap új, a gép nem
2013. szept. 25. 12:26
 8/9 A kérdező kommentje:
az elsődleges partíciót választottam, a másik csak 100MB volt asszem. elindult a telepítés. köszi szépen, hogy segítettél, egyedül soha nem jöttem volna rá, hogy törölni kell. :)
2013. szept. 25. 12:35
 9/9 P.O.C. ***** válasza:
A 100 MB -os partíciót technikai okok miatt hozza létre a Windows automatikusan, oda amúgy se tudnál telepíteni semmit.
2013. szept. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!