Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CTRL + ] Excel 2010 billentyű...

CTRL + ] Excel 2010 billentyű parancsot hogyan tudom beütni magyar billentyűzeten? (AltGr+G nem működik)

Figyelt kérdés

Excel 2010 angol verziót használok, és a egy Cella depedens (függő) celláit akarom megjelenítettni (Select directly depedent cells) de nem tudom, mert magyar billentyűzeten nem tudom megcsinálni. Bosszantó!

Majd a direkt és indirekt függő cellákat is meg akarom jelenítettni a CRTL+SHIFT+ ] bill.paranccsal, de nem tudom, mert magyar billentyűzetem van, és az ALTGr+G parancsra mindig csak egy ] jelet ír ki, De nem tudom használni a shortcut-ot! (gyors bill.parancsot)

Excel profik kérlek segítsetek! :) Köszönöm!

#gyorsbillentyű #Excel 2010 #Cells #függő cellák #depedent
2013. szept. 24. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. szept. 24. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt eddig is tudtam...

De én ezt a jelet "]" akarom meghívni a CRTL - lal kombinálva, hogy a függő cellákat megjelenítse!!

És az Excel nem eszi meg az AltGr+G kombinációt a "]" felhozására!!! Select the "children" of the Cell.

Amik függnek tőle. Nem lehet a Formula fül alatt se (a szalagon) egérrel kiválasztani ezt a funkciót!

Excel profik segítségét várom! Köszönöm! :)

2013. szept. 24. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt írták valahol, hogy angol billentyűzeten működik

Be kell állítani a windowst, hogy lehessen váltani a magyar és az angol billentyűzet között

2013. szept. 24. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudok váltani angol és magyar billentyűzet között! (nem egy nagy szám) és természetesen már úgy is kipróbáltam: az "ú" helyén volt a "]" billentyű, de a CTRL kombóval akkor sem működött!! hiába angol bill.t állítasz nem érzékelte a CTRL lal!!!
2013. szept. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!