CTRL + ] Excel 2010 billentyű parancsot hogyan tudom beütni magyar billentyűzeten? (AltGr+G nem működik)
Excel 2010 angol verziót használok, és a egy Cella depedens (függő) celláit akarom megjelenítettni (Select directly depedent cells) de nem tudom, mert magyar billentyűzeten nem tudom megcsinálni. Bosszantó!
Majd a direkt és indirekt függő cellákat is meg akarom jelenítettni a CRTL+SHIFT+ ] bill.paranccsal, de nem tudom, mert magyar billentyűzetem van, és az ALTGr+G parancsra mindig csak egy ] jelet ír ki, De nem tudom használni a shortcut-ot! (gyors bill.parancsot)
Excel profik kérlek segítsetek! :) Köszönöm!
Köszi, ezt eddig is tudtam...
De én ezt a jelet "]" akarom meghívni a CRTL - lal kombinálva, hogy a függő cellákat megjelenítse!!
És az Excel nem eszi meg az AltGr+G kombinációt a "]" felhozására!!! Select the "children" of the Cell.
Amik függnek tőle. Nem lehet a Formula fül alatt se (a szalagon) egérrel kiválasztani ezt a funkciót!
Excel profik segítségét várom! Köszönöm! :)
Azt írták valahol, hogy angol billentyűzeten működik
Be kell állítani a windowst, hogy lehessen váltani a magyar és az angol billentyűzet között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!