Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen billentyüt vegyek kb...

Milyen billentyüt vegyek kb 3ezer ft körül? Olyan kéne ami ilyen lapos és magyar kiosztásu billentyü Star-technology ST-SKB553 erre gondoltam ilyen lapos billentyü nem az a zörgös fajta hanem ez a halk mint ami laptopoknál van

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés, ha már kinézted magadnak?

Szerintem olyan nagy különbség nincs köztük. Persze, ne 500 forintos hulladékot vegyél. :) De a drágábbakban nincs sok eltérés. Bemész egy szaküzletbe, és kiválasztod, amilyet szeretnél. :)

Nekem egy Turbo Nereus billentyűzetem van (olyan, amilyet te mondasz, lapos billentyűs), ezervalahányszáz forint volt, ahhoz képest, hogy alsó árkategória, teljesen elégedett vagyok vele. (Csak a vezeték csatlakozását nem szabad nagyon nyüstölni :/)

De te egy fokkal márkásabbat fogsz úgyis venni. ;)

2012. dec. 25. 20:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem jó az olcsó is nem az ár ra megyek meg márkára pl genius fülesem volt meg egerem kb 1honap allat mind a 2 kipurcant vettem megint genius egeret megint kipurcant pedig nem ejtettem le meg ilyesmi már vagy 2éve van egy microsoftos egerem ez tetszik és jó billentyümnek meg nincs is márkája:D azt szeretném első sorba hogy fekete legyen és ha írok ne legyen ez a csit csat hang idegesítő hajnali 3kor meg az tetszetösebb is
2012. dec. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!