Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újra szeretném telepíteni a...

Újra szeretném telepíteni a Windows (7) t a gépemen, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Azt hiszem egy letöltött verzió van az (asus) laptopomon, most nagyon belassult, sokszor lefagy(nem vírusos). azt hallottam, hogy ha újra rakom a Windowst, akkor az segíthet rajta, csakhogy még sose csináltam, és nem akarom, hogy más csinálja meg helyettem, mert meg szeretném tanulni. Szóval ha tudtok küldeni honlapot,ahol részletesen le van írva(ha lehet magyarul),vagy leírnátok, azt megköszönném:)(azért értek vmennyire a géphez, csak vhogy ez kimaradt)

#Windows #Windows 7 #laptop #számítógépt
2013. szept. 21. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

DVD-re képfájlként írd ki egyébként pedig az usb-s verzió.

[link]

Aztán Irány a Bios és a boot fül ott rakd az első helyre v a meghajtót v az usb-t. Majd mentsd el és indulhat a teleintés.

2013. szept. 21. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

1. lépés.:

a.) Van Windows 7 DVD-d:

Belépsz a Boot menübe, és beállítod, hogy DVD-ről bootoljon a gép.

b.) nincs.:

Ezesetben letöltöd valahonnan, kiírod DVD-re a képfájlt pl Alcohol 120-al, (vagy jobb klikk a fájlon, és " képfájl írás dvd-re". Majd az "a pont" szerint fojtatod.

Telepítés menete:

http://www.youtube.com/watch?v=055tfNAt57w

Röviden ennyi. Hogyan lépsz be a boot menübe gépenként változik, erre rá tudsz keresni. Honnan tölts le windows-ot, erre is. A Telepítést menetét pedig mutatja a video.

2013. szept. 21. 23:43
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
Az még javallott, hogy mentsd le a drivereket egy pendrivera, mert könyebb dolgod lesz mint utólag kikeresni a megfelelő drivereket.
2013. szept. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!