Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell egy videót átkonvert...

GeriBoy9988 kérdése:

Hogy kell egy videót átkonvertálni, hogy felrakjam youtobra?

Figyelt kérdés
Olyan gond van most hogy AVS Videó Editort használok... Megcsináltam a videót Frapsal felvettem megvágtam szerkesztettem stb... Utána elmentettem és hát úgy mentette el hogy mikor megnyitom akkor az AVS- Videó Editort nyitja meg ahol abba hagytam.. Később mondták hogy a mentés másként kell és ott kell beállítani hogy "All File" legyen (vagy mi) és utána a címet amit megadtam legyen az hogy ".wmw" vagy ".avi" nos ez egyik sem volt így mégsem tudtam nézni se felrakni youtobra.. Aki tudna ebben segíteni kérem írjon...

2013. szept. 21. 12:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Miután kész vagy a szerkesztéssel kattints a produce gombra.

A megnyíló ablakban válaszd a web kategóriát(de a File is jó), next.

Kattints a youtube ikonra és válaszd ki valamelyik előre beállított profilt, hogy hd vagy sd videót szeretnél-e készíteni. Ha ezektől eltérő felbontású videót szeretnél akkor kattints az advanced gombra és állítsd be a felbontást, bitrátát kézzel.

Ha kész, next.

Válaszd ki a kimeneti mappát és írd be a videó címét.

Kattints a create gombra.

Konvertálás után az upload gombra kattintva a videószerkesztőből is feltöltheted a kész filmet.

2013. szept. 21. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!