GeriBoy9988 kérdése:
Hogy kell egy videót átkonvertálni, hogy felrakjam youtobra?
Figyelt kérdés
Olyan gond van most hogy AVS Videó Editort használok... Megcsináltam a videót Frapsal felvettem megvágtam szerkesztettem stb... Utána elmentettem és hát úgy mentette el hogy mikor megnyitom akkor az AVS- Videó Editort nyitja meg ahol abba hagytam.. Később mondták hogy a mentés másként kell és ott kell beállítani hogy "All File" legyen (vagy mi) és utána a címet amit megadtam legyen az hogy ".wmw" vagy ".avi" nos ez egyik sem volt így mégsem tudtam nézni se felrakni youtobra.. Aki tudna ebben segíteni kérem írjon...2013. szept. 21. 12:49
1/1 anonim válasza:
Miután kész vagy a szerkesztéssel kattints a produce gombra.
A megnyíló ablakban válaszd a web kategóriát(de a File is jó), next.
Kattints a youtube ikonra és válaszd ki valamelyik előre beállított profilt, hogy hd vagy sd videót szeretnél-e készíteni. Ha ezektől eltérő felbontású videót szeretnél akkor kattints az advanced gombra és állítsd be a felbontást, bitrátát kézzel.
Ha kész, next.
Válaszd ki a kimeneti mappát és írd be a videó címét.
Kattints a create gombra.
Konvertálás után az upload gombra kattintva a videószerkesztőből is feltöltheted a kész filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!