Hogyan lehet GIF-et átkonvertálni AVI-vá?
Figyelt kérdés
van Format factory-m, de nem tudom kezelni... és mikor meg akarom nyitni az átállítandó gif-eket, nincs semmi a mappában! akkor mások hogyan csinálják?
videóba kéne gif, de előbb át kéne konvertálni. és megnyitni sem tudom a gif-et, nem hogy átalakítani a formátumot!
valaki segítsen!
2013. szept. 8. 18:54
1/2 tabaki válasza:
"videóba kéne gif, de előbb át kéne konvertálni"
Ha ez a szíved vágya, a FF jó szokott lenni, nem tudom, mit hibbantottál el vele, talán nézd meg alaposabban.
Emlékeim szerint a VirtualDub közvetlenül be tudja illeszteni (bár te nem ezt óhajtod), talán a MonkeyJam is képes rá, egyébként meg:
2/2 kkovax38 válasza:
Kiválasztod:
Video - mindent avi - berakod a gif-et - indítás és már is konvertál
Egyébként Google: gif to avi. Válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!