Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom a WVE (Wondershar...

Hogyan tudom a WVE (Wondershare Video Editor) fájlt átkonvertálni?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok egy konvertálót, ami olvassa.

2013. aug. 9. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert projektfájlokra nincs konvertáló, azért nem találsz. Azt nem konvertálni kell, hanem visszatölteni a WVE-be és ott elmenteni valami normális formátumba...
2013. aug. 9. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem lehet elmenteni normális formátumba, mert csak az ingyeneset töltöttem le, lehet azért? nem tudom.
2013. aug. 9. 20:20
 3/7 Lajos54 ***** válasza:
100%

A különféle videó (és hang) szerkesztő programok egyéni, úgynevezett projektfájlokat használnak mentésre. Ez nem a megvágott anyagot (videót vagy hangot) tartalmazza, hanem annak csak a vágólistáját. Ebben minden művelet, amit beállítunk a vágásnál, benne van, de valójában nincs végrehajtva. Ezekre a típusú fájlokra azért van szükség, hogy komoly, összetett munkáknál a még nem teljesen elkészült munkát el lehessen menteni, hogy később onnét lehessen folytatni.

A kész anyagot tehát általában nem menteni, hanem exportálni kell, olyan videó vagy hang formátumba, amit kapni szeretnénk.

Az exportálást megelőzi egy többnyire hosszadalmas "renderelés", vagyis a kész anyag kiszámítása a nyers felvételből a vágólista alapján.

2013. aug. 9. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
áááh megtaláltam, csak rossz helyen kerestem, de azért köszi :)
2013. aug. 9. 20:39
 5/7 kkovax38 ***** válasza:
2013. aug. 10. 11:04
 6/7 Kerekes Borbála válasza:
Sziasztok! Ha sikerült a nyersanyagot kitörölnöm, csak a wve van meg, akkor nincs semmi opció?
2018. ápr. 13. 00:20
 7/7 Lajos54 ***** válasza:

De... Lehet az egészet a felvételtől kezdve újra kezdeni :)

Ha nincs meg a nyersanyag, hiába a WVE fájl, nincs miből végrehajtani a vágást.

2018. ápr. 13. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!