Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem szeretik sokan az...

Mért nem szeretik sokan az internet explorer-t?

Figyelt kérdés

Az infó tanárom gyűlöli ezt a böngészőt.Vajon miért?

Ti milyen böngészőt használtok?

Én explorer-t és chrome-ot.

2013. szept. 19. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint:

Mert...

1. retek lassú

2. ocsmány a kinézete

3. ő áll a legtávolabb a HTML/CSS szabványoktól, mindig ő jeleníti meg a legfurábban a (kevésbé profi) honlapokat

Hozzáteszem, a legújabb IE-kkel még nem találkoztam, de nem is szándékozom.

Én a Chrome-ra esküszöm. Másodlagos böngészőm, kizárólag teszteléshez egy Tűzróka.

2013. szept. 19. 22:23
 2/5 anonim válasza:

Biztonságilag gyenge, könnyen sebezhető böngészőnek tartották anno, nem tudom azóta mennyit fejlődött az Explorer mert én nem használom, kevés a bővítmény és a beéülő segéd alkalmazás hozzá, talán a leg kevésbé testre szabható böngésző a nagyok közül, cserébe viszont eléggé gyors.

Én Google Chromot használok, nekem ez vált be, én ezt tartom a legjobbnak. Még a mozilla firefox is elég jó.

Az IE-10 Html5 tesztben csak 320 pontot ért el, míg a Chrome 463-at.

Itt egy táblázat a pontokkal a nagyokról:

[link]

2013. szept. 19. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Tééényleg a bővíthetőséget kihagytam, pedig nagyon fontos. :)

2013. szept. 19. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Vírusmágnes
2013. szept. 19. 22:45
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
A felsorolt okok mind igazak, tapasztalat. Ennek ellenére mégis nagyon sokan használják, éppen ezért, ha valaki webszerkesztéssel (is) foglalkozik, kénytelen használni. Legalább addig, amíg kipróbálja, hogy azon hogyan jelennek meg a dolgok. Ilyenkor derül ki, mennyire nem, vagy nem jól alkalmazza az IE a szabványok jó részét.
2013. szept. 20. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!