Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre a laptopra érdemes mac...

Erre a laptopra érdemes mac ost rakni?

Figyelt kérdés
intel core i7 3612qm, 12GB ram, intel hd graphics 4000+ ati radeon hd 7730m, az alktrészek nagyrésze támogatott, ls felhasznált az apple által de nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne
2013. szept. 19. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:

nem elég ha a "nagyrésze" támogatott, mindnek annak kell lennie, és sajnos az sem garancia. Nekem minden alkatrészem támogatott, mégsem volt hangom sehogy se...

Szerintem érdekességképpen mindenképp érdemes kipróbálni, de készülj fel, hogy nem fog rendesen menni.

2013. szept. 19. 09:50
 2/7 anti paladin ***** válasza:
Mondjuk ha típust írnál, jobb lenne. Viszont 90% hogy nem lenne teljesen funkcionális.
2013. szept. 19. 09:58
 3/7 A kérdező kommentje:
a gép típusa.dell inspiron 7520, a mac típusának meg majd a mavericket próbálnám meg
2013. szept. 19. 14:36
 4/7 anti paladin ***** válasza:

Mountain lionnal próbálkoztak gugli szerint, ott mókolni kellett, boottal volt valami gebasz.

Hackintossal valszeg nagyobb szerencséd lesz ha nem raktak bele backdoort.

2013. szept. 19. 14:43
 5/7 A kérdező kommentje:
mindenképp valami hackintosh-ra gondoltam tudom, hogy kell hozzá iboot meg mindenféle baromság, egy csomó utána olvastam már. csak nem tudom hogy megér-e annyit
2013. szept. 19. 15:07
 6/7 anti paladin ***** válasza:
Ha csak szeretnéd kipróbálni, előbb virtuális géppel telepítsd és máris előtted van a rendszer mindenféle mókolás nélkül. Így kis ráfordítással eldöntheted, tetszik-e neked annyira, hogy nekiállj mókolni.
2013. szept. 19. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:
igen egyszer ezt is elkezdtem de aztán rájöttem hogy mindenképp teljes hardveren akarom kipróbálni :D kicsit macerás vagyok tudom
2013. szept. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!