Menyibe kerülne fenntartani/megvalósítani és fejleszteni egy jó fajta mmo-t?
Ez az eddigik amiket tervezek:-szép graf
-Szép skillek
-6-8 kaszt
-Magyar szinkron!!!!!!!!!!
-4-5 PvP mód
-Jó kúldi és fizető rendszer
(negattív kommenteket mellőzzűk a véleményekben negatívat elfogadok)???!!!!!
Hajrá, ott a RuneScape. 2 testvér készítette az egyetemi éveik alatt, és mára hova nőtte ki magát :)
Több mint 500 munkatárs, +50 millió fontos bevétel (ebből 10 millió+ nyereség). Ha tényleg képes vagy rá, csináld, viszont fölösleges itt kérdezősködnöd, mert semmi jóra nem számíthatsz az itteni "közösségtől". Maximum, egy "Szar vagy"-ra :D
Mellesleg tényleg nagy munka van egy MMORPGvel.
akkor hajrá! addj fel minden lehetőséget! és irány készítsünk mmo-t 0,001 a valószínűsége hogy sikerül, de attól még megcsináljuk! K*rv*ra nem kell reálisan gondolkozni, hiszen minek????!!!!!! :))))))) Ééés aki reális válaszokat ad az egy iióta s*ggf*j !!!! :DDDDDDD
-.- és a bilibe ér a kezed......
kérdező, ezt úgy kell érteni, hogy akiknek ilyesmi sikerült, azok sem úgy indultak, hogy csináljunk mmorpg-t amiből majd megélünk, hanem csináljunk játékot, mert tudunk
nem ugyanaz
Tökike ha lehetne és én nyerném meg az ötöst tuti hogy valami hasonlót csinálnék a pénzel, pl
mekérném az egyik nagy vállalatot hogy X összegért készítsenek nekem egy magot ami köré építhetek amit akarok ugy mint a linux mert az is 1 alapforráskódból épül na én valami hasonlót csináltatnék csak MMORPG-alapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!