Windows 7 vs windows 8 Elonyok/hatranyok?
Évek óta tolom Win7-tel, több konfigon is, soha nem volt vele gondom, se fagyás, se lassulás, körbeveri tempóban az összes korábbit.
A Win8-at kényszerből használom, de nem szeretem. Minden működik rajta, de nem esik kézre.
kérdezzö legalább mi egyet értünk te ius mindod jobb 8 as mint a 7 es én biztos nem a semmiért nemhasználtam win 7 et ha jól müködöt volna nemkerült volna vista a gépemre. De egyszerüen szar a win 7.
A régi gépem 2 magos intel e 5200 processzor 2gb ddr2 ram asrock alaplap 2 terra winyó nemigaz hogy nemelég neki egy ilyne gép ? A mostani gépem
3470 intel i 5 processzor Asrock z77pro4m alaplap, 3 terra belsö winyo és 4 gb ddr3 as 1800 as ram
szóval nem gyenge szar gépeim voltak és vanak.
Számomra kényelmesebb a win7, a win8-ban sok felesleges cucc van, amit nem használok, erőltetik a metró felületet, ami tapipadokra jó, de PC-re nem biztos, hogy előnyös.
Képzésen volt win8, otthon 7-est használok.
Öcsém játszik is a gépén, most "butítja vissza" 7-re a 8-ast, mert a játékban billentyűkódokat a 8-as rosszul kezeli, ez meg bosszantja, így nem hat pihentetően a játék. :-)
Mindenki használja azt, ami neki kényelmesebb, nekem a win7-essel soha nem volt problémám, se sebesség, se más. (azért nem mindegy, hogyan van összerakva a vas, amire fel van telepítve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!