Valaki tud segíteni a legújabb Firefox-al? Nincs olyan letöltési ablakja mint a régi Firefoxoknak?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít ez a 23 vagy mennyi. ha valaminek a mentésére megyek villan egyet az a rohadt nyíl aztán kalap kabát. még nekem kell rákattintani hogy minden letöltés megnyitása aztán meg ilyen könyvtár felületet hoz elő és onnan meg mondjuk törölni akarom a listát egyesével kell meg ha nem kattintok rá hogy jelenítse meg az összeset és még nincs kész a letöltés és bezárom Firefox-ot akkor megszakad a letöltés nagyon szar...2013. szept. 10. 22:57
1/6 anonim válasza:
Használj Coolnowot legjobb :)+
2/6 anonim válasza:
Itt nézz utána hol kell állítani benne,mert most fejbe nem tudom.. Avagy ha nem tudsz rá keresni,kérdezd meg őket.
3/6 anonim válasza:
Én meg ezt ajánlom, mert príma kis plugin.
Ha bepipálod, a sikeresen letöltötteket mindig törli a listából, ill. a firefox véletlen bezárása után is folytatja a letöltést a háttérben.
4/6 anonim válasza:
Ehhez nem kell plugin,és egyéb plusz memória zabáló cuccok.
Prohardveren megmondják hogy az about:configba hol állítsd be.
5/6 csacsi2 válasza:
Download Statusbar -t ajánlom én is, sok minden más is beállítható rajta pl víruskeresés,teljesen jól használható letöltéstörténet "és még sokan mások"...
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, de valószínűleg a legegyszerűbb megoldást fogom választani. Letöltöm a régit és kikapcsolom az automatikus frissítést. :D
2013. szept. 13. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!