Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7-ben nem lehet a...

Windows7-ben nem lehet a szereo hangot mono-ra állítani. Van erre valami program, ami élőben mono-ra keveri a PC audio-t?

Figyelt kérdés
A probléma az hogy a fejhallgatóm a bal csatorna hangját mindkét oldalról megszólaltatja, a jobb csatornát egyik oldalon sem. Ezért kellene egy szoftver ami monora keveri az audio-t.

2013. szept. 9. 14:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2013. szept. 9. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Itt vok már... Köszi!

Amúgy ez se sennheiser..., és akárhogy nézem is, szterók az rcak, és a jackek is.

Másfajtákat lehet már olcsóbban is kapni (persze tom, a 10k is 3xannyi):

[link]

Különben én is foglalkoztam régebben hifivel/highenddel, és elképzelhetőnek tartom, hogy vezeték nélkül is lehet jót csinálni, de nem 3000ért.

Ha veszel egy átlagos pl. panasonic fejhallgatót, kicseréled a vezetékét egy vékony, de normálisabb kinézetű rca vezetékre (kiváltod vele azt a f.ostalicska gyári kábelét), és nagyságrendekkel jobb hangképű/dinamikájú fhallgatód lesz, mint amit közép árkategóriában is megtudnál venni. De ha csak betoldasz egy jobb vezetéket elé, már akkor is hallható a különbség.

2013. szept. 9. 19:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Aha a képen sztereó. Írtam is nekik emailben panaszt. 4 emailt. Egyikre sem válaszoltak. Ha holnap se jön válasz, írok a fogyasztóvédelemnek. Vannak képeim az esetről, ha esetleg törölnék a "bizonyítékot" :D

A weboldalon sztereó RCA van, de amit kiszállítottak az 1 darab piros RCA meg egy darab fekete jack. Mindkettő beleépítve a broadcast egységbe (nem kihúzható kábelek).

2013. szept. 9. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem vaterás a cucc, szal evvan...cumi.

bonzobonzijevics fuck yeah!

Rázd meg a pofonfát, oszt zavard be alá bonzókát! ;)

Én speciel nem rendelnék a vateráról, mert nem bízok abban a rendszerben (magánemberek stb.).

Laptopot is a megbízható jelölésű (5000értékeléssel 95%os) boltból rendeltem csak.

2013. szept. 9. 23:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Csakhogy ez nem alap vaterás használt cucc. Ez grando-s.

TV-ben is nyomatják a reklámját.

Egy olyan webáruház, ami a vatera szervereire épül.

Nem magánember használt cucca.

Ezért a hibáért a grando cég felel.

2013. szept. 10. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!