Milyen számítógépes játékokat tudtok ajánlani? 20/L
Ne a Sims3, Angry Birds és ehhez hasonlókat és nem kislányoknak való öltöztetős játékokra gondolok.
Bármi jöhet csak ne legyen lövöldözős és autós. pl. mászkálós játékok
amnesia: the dark descent ezt végig vittem, bejött :)
Ha az Amnesia bejött, akkor talán a Penumbra sorozat is tetszeni fog (ez egy korábbi játék, de azonos csapattól).
Érdekes lehet még a Dishonored, az idei Tom Raider vagy a Bioshock Infinity (a Dishonored kivihető lövöldözés nélkül is, a Tom Raider-ben néha kell lövöldözni, de alapvetően mászkálós játék, a Bioshock Infinite meg még inkább lövöldözős, de hangulatilag, történetileg és képi világban is nagyon ott van, szvsz nemtől függetlenül szerethető játék). Horror stíluson belül Én kedvelem a Dead Space sorozatot és nagyon tetszett az Alan Wake is (ez ilyen Stephen King stílusú horror). Nem mellesleg nekem tetszett a Dead Island is, ami idővel egyre jobban megfogott. Mászkálós, kardozós játékok közül nekem nagy kedvencem a The Witcher sorozat, a feleségem és az Ő húga is nagyon szereti! Ha szerepjátékosabbra vennéd a figurát, akkor a Skyrim sem rossz, de nekem az már nem jött be (a párbeszédek olyanok, mint ha a szomszédokat nézném). Kaland kategóriában kellemes meglepetés volt a magyar fejlesztésű The incredible adventures of Van Helsing, amit ráadásul elég nyomott áron kínálnak (ez amolyan Diablo szerű játék). Ha még nem volt hozzá szerencséd, akkor egy próbát mindenképpen megér a Portal sorozat, szerintem zseniális játék (logikai, ügyességi). Eszembe jutott most még a Mirror's Edge is...szintén egyetlen puffantás nélkül is végigjátszható, nem volt rossz az sem. Egyszerű kis játékok közül nálam csúcson van a Plants vs Zombies (elég addiktív).
:)
lenne még egy olyan kérdésem hogy a gépem melyik játékokat vinni ezek közül?
XP Professional 2002-es verzíó szervízcsomag 3
Intel(R)
Celeron(R) CPU 3.06GHz
1,00 GB RAM
NCIDIA GeForce FX 5500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!