Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen számítógépes játékokat...

Milyen számítógépes játékokat tudtok ajánlani? 20/L

Figyelt kérdés

Ne a Sims3, Angry Birds és ehhez hasonlókat és nem kislányoknak való öltöztetős játékokra gondolok.

Bármi jöhet csak ne legyen lövöldözős és autós. pl. mászkálós játékok

amnesia: the dark descent ezt végig vittem, bejött :)

2013. szept. 7. 16:59
 1/8 anonim válasza:
Tomb Raider részek.Már vagy 4 részt végigjátszottam, most gyűröm a 2013-at.Lőni is kell valamennyit, de van benne mászkálás is bőven.
2013. szept. 7. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha az Amnesia bejött, akkor talán a Penumbra sorozat is tetszeni fog (ez egy korábbi játék, de azonos csapattól).

Érdekes lehet még a Dishonored, az idei Tom Raider vagy a Bioshock Infinity (a Dishonored kivihető lövöldözés nélkül is, a Tom Raider-ben néha kell lövöldözni, de alapvetően mászkálós játék, a Bioshock Infinite meg még inkább lövöldözős, de hangulatilag, történetileg és képi világban is nagyon ott van, szvsz nemtől függetlenül szerethető játék). Horror stíluson belül Én kedvelem a Dead Space sorozatot és nagyon tetszett az Alan Wake is (ez ilyen Stephen King stílusú horror). Nem mellesleg nekem tetszett a Dead Island is, ami idővel egyre jobban megfogott. Mászkálós, kardozós játékok közül nekem nagy kedvencem a The Witcher sorozat, a feleségem és az Ő húga is nagyon szereti! Ha szerepjátékosabbra vennéd a figurát, akkor a Skyrim sem rossz, de nekem az már nem jött be (a párbeszédek olyanok, mint ha a szomszédokat nézném). Kaland kategóriában kellemes meglepetés volt a magyar fejlesztésű The incredible adventures of Van Helsing, amit ráadásul elég nyomott áron kínálnak (ez amolyan Diablo szerű játék). Ha még nem volt hozzá szerencséd, akkor egy próbát mindenképpen megér a Portal sorozat, szerintem zseniális játék (logikai, ügyességi). Eszembe jutott most még a Mirror's Edge is...szintén egyetlen puffantás nélkül is végigjátszható, nem volt rossz az sem. Egyszerű kis játékok közül nálam csúcson van a Plants vs Zombies (elég addiktív).

:)

2013. szept. 7. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megnézem ezeket :)
2013. szept. 7. 21:35
 4/8 hector117 válasza:
Assassins creed részek 1 2 3 revelations brotherhood
2013. szept. 8. 11:11
 5/8 Clairvoyant ***** válasza:
100%
Ha érted az angol nyelvet, akkor a "Gone Home"-ot érdemes kipróbálni. Fantasztikus hangulata van, nyomasztó, és nagyon sok morális kérdést feszeget családról, párkapcsolatokról. Inkább "interaktív sztori", mint játék, de 1-2 órás kikapcsolódás garantált.
2013. szept. 17. 10:31
 6/8 A kérdező kommentje:

lenne még egy olyan kérdésem hogy a gépem melyik játékokat vinni ezek közül?

XP Professional 2002-es verzíó szervízcsomag 3

Intel(R)

Celeron(R) CPU 3.06GHz

1,00 GB RAM

NCIDIA GeForce FX 5500

2014. jan. 3. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Huh, ez nem egy mai darab...kb 10 éves konstrukció, így nagyjából akkori játékok közül kell válogatni. A fentebb említett játékok közül több is kiesik, de biztos van mit ajánlani ide...így hirtelen nem tudom mit ajánlhatnék, akkoriban nem játszottam sok játékkal, illetve viszonylag sok fps-t toltunk hálóban (Far Cry, Quake 3, Unreal 2003/2004, Counter Strike stb). Ez mellett akkor még befért számos Diablo 2, Warcraft 3 vagy a számunkra halhatatlan Dungeon Keeper 2 meccsek meg néhány kör NFS3. Utóbbiakat akár merném is ajánlani, ha szereted ezeket a stílusokat. Biztosan elfut a gépeden a remek Half Life 2 vagy az ötletes Portal játék is, a Doom 3 már kicsit necces, de alacsonyabb beállításokkal az is eldöcög sztem. Mással akkoriban nem nagyon játszottam, pedig biztos vannak még érdekes címek a múltból. Ilyen lehet az Alice, Undying, TES III Morrowind, GTA VC, Max Payne 1-2, Black and White a nevesebbek közül (ezekkel nem játszottam vagy csak éppen kipróbáltam).
2014. jan. 4. 13:48
 8/8 anonim válasza:
a the walking dead
2015. ápr. 7. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!