Milyen Local Multiplayer játékokat ismertek? (Split Screen)
Barátnőmmel mostanában rákaptunk a közös videojátékra. Nincs konzolom, csak egy erős gamer PC-m ami tv-re is van kötve így eléggé korlátozottak a multiplayer lehetőségek.
A jó hír, hogy találtam rengeteg osztott képernyős játékot, vagy olyat ami nem osztott képernyős de ketten is játszhatóak. Írok pár példát, tudtok még hasonlóakat mondani ezeken felül?
Amiket ismerek:
- Resident Evil 6
- Split Second Velocity
- Dirt 3
- Family Guy
- Lego Batman 2
- Lego Star Wars 2
- Terminator Salvation
- Serious Sam 3
- The First Templar
- Blur
- Crash Time 5
- Grid 2
- Toca Race Driver 3
- F1 2012
- Virtua Tennis 4
- Street Fighter X Tekken
World Racing 2...
Abba lehet jó kis plusz pályákat, modokat és autókat is berakni.
Közben még rátaláltam a Mortal Kombat Komplete Edition-re is! Ráadásul tuti jó játék is!
Azért írtam ide, hátha más is keres ilyen játékokat! :)
Az összes Lego játék jó erre!
Serious Sam:: The First Encounter
Serious Sam: The Second Encounter
Egy kis trükkel még a Left4Dead is játszható split screen-ben.
The House of the Dead sorozat
Kane and Lynch
Worms sorozat
Sajnos már nem emlékszem, mert nem jött be a játék.
Amúgy lehet, hogy azért nem érzékeli a gamepad-ot mert lehet, hogy gyári xbox controller kell hozzá, vagy ha nem olyanod van akkor van erre xbox 360 controller emulator. (így megtalálod a neten is). Nekem nem xbox controllerem van, de olyan amit a windows úgy érzékel (Logitech F310) azzal gond nélkül működött a játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!