Miért írja ki ezt a windows 7 telepítője?
egy asus x502c -m van
nincs benne optikai meghajtó(azaz cd/dvd meghajtó)
mégis, a telepítés gombra kattintás után azt írja ki a windows 7 telepítő, hogy nem találja a cd/dvd illesztőprogramot, ez miért van, hogyan tudnám megoldani ?
esetleg rossz 64/32 bit verziót használok ?
Akkor tényleg tökre megoldottad a problémát. Explorer.exe meg ne hiányozzon már a Windowsnak.
Tulajdonképpen ha egy autóban rossz az önindító, akkor is az a megoldás, hogy addig járatjuk a motort, amíg ki nem fogy a benzin.
Egyébként meg szerinted mi a francra találták ki a külső optikai meghajtókat? Már csak úgy logikailag.
Most telepítettem fel erre a típusra win7 x64-et, minden gond nélkül. USB-ről telepítettem, "Windows 7 USB DVD Download Tool" programmal késztettem el a telepítő pendrive-ot.
Így messziről, látatlanban a telepítőddel lehetett a gond.
Hát ezt egy másik kérdésben kéne feltenned, de delete, vagy insert, vagy F2 vagy F12 szokott lenni, próbálgasd végig, az is lehet, hogy kiírja, hogy melyik, amikor bootol, meg az is lehet, hogy csudagéped van, mint az egyik haveromnak, neki a bekapcsoló gomb mellett van egy gomb, az hozza elő a biost
A windows 8 nekem is ráment, azzal nem volt bajom, a win 7 nem akart rámenni. A win 8.1 köztudottan hibás, a 8-asra pedig megszüntették a frissítések kiadását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!