Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki ezt a windows 7...

Miért írja ki ezt a windows 7 telepítője?

Figyelt kérdés

egy asus x502c -m van

nincs benne optikai meghajtó(azaz cd/dvd meghajtó)

mégis, a telepítés gombra kattintás után azt írja ki a windows 7 telepítő, hogy nem találja a cd/dvd illesztőprogramot, ez miért van, hogyan tudnám megoldani ?

esetleg rossz 64/32 bit verziót használok ?

2013. szept. 5. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg tökre megoldottad a problémát. Explorer.exe meg ne hiányozzon már a Windowsnak.

Tulajdonképpen ha egy autóban rossz az önindító, akkor is az a megoldás, hogy addig járatjuk a motort, amíg ki nem fogy a benzin.

Egyébként meg szerinted mi a francra találták ki a külső optikai meghajtókat? Már csak úgy logikailag.

2013. okt. 6. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogyan készítetted a telepítő pendrive-t? És mivel?

[link]

2013. okt. 6. 12:02
 13/18 Tippmann válasza:

Most telepítettem fel erre a típusra win7 x64-et, minden gond nélkül. USB-ről telepítettem, "Windows 7 USB DVD Download Tool" programmal késztettem el a telepítő pendrive-ot.

Így messziről, látatlanban a telepítőddel lehetett a gond.

2013. nov. 11. 14:23
 14/18 anonim válasza:
nekem a Rufus vált be pont ezzel telepítek most is egy laptopot
2013. dec. 25. 18:43
 15/18 anonim válasza:
ugyanilyen laptoppal szívok már pár napja, win7 32bitesnél ugyanez volt a hiba, az XP telepítője meg el se indult! 2 félét is próbáltam egyik sem jó, a saját gépemen meg simán elindult az is, szóval jó nagy ócskavas... mostmár csak az a kérdés hogy mit tegyek rá....
2014. máj. 21. 00:45
 16/18 anonim válasza:
Nálam is van egy ilyen csoda gép. W7 x64el keztem felment de semmit se ismert fel, után most egy w8.1 van rajta. ami már facca csak magától nem akar be bootolni a gép. inidtáskre esc billentyűvel a vinyot meg kell jelölnöm hogy induljon. a biosba meg nem tudok belépni a kézikönyvbe f2 billentyűt írja, az nem hozza be és a neten írt tippek az f12 és delete billentyű se hozza be a f4 már valami hasonlót behoz, de árról viszont gőzöm sincs, hogy mi... :D tudnál segíteni nekem, hogy érem el a biost?
2014. jún. 29. 09:31
 17/18 anonim válasza:
am rufusszal csináltam én is a telepítőt hogy itt a kérdésre válaszoljak a w8,1 nagyon frankón felment.
2014. jún. 29. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát ezt egy másik kérdésben kéne feltenned, de delete, vagy insert, vagy F2 vagy F12 szokott lenni, próbálgasd végig, az is lehet, hogy kiírja, hogy melyik, amikor bootol, meg az is lehet, hogy csudagéped van, mint az egyik haveromnak, neki a bekapcsoló gomb mellett van egy gomb, az hozza elő a biost

A windows 8 nekem is ráment, azzal nem volt bajom, a win 7 nem akart rámenni. A win 8.1 köztudottan hibás, a 8-asra pedig megszüntették a frissítések kiadását

2014. jún. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!