Miért írja ki ezt a windows 7 telepítője?
egy asus x502c -m van
nincs benne optikai meghajtó(azaz cd/dvd meghajtó)
mégis, a telepítés gombra kattintás után azt írja ki a windows 7 telepítő, hogy nem találja a cd/dvd illesztőprogramot, ez miért van, hogyan tudnám megoldani ?
esetleg rossz 64/32 bit verziót használok ?
Ez a gépnek a baja...
Én is pontosan így jártam, szintén egy asus-szal, az istenért nem fogadott el semmi féle windows 7-et, csak az Xp-t.
a gépet leírtam, hogy nincs benne optikai meghajtó, akkor mégis miről telepítenék? wifi-ről
persze hogy USB ről tolom
the1st -s win7-et töltöttem le, amit már több ezren letöltöttek, és senki se panaszkodott ilyen dologra
majd ma megnézem a 64 bit-es win7-et, ha az sem jön össze akkor win8-at
Vortrex, te is írtad, hogy neked se megy, akkor miért velem lenne a baj ?
egyébként a 64 bites sem megy, most jön a win8
pontosan úgy csinálok mindent, ahogy le van írva a "használati utasításban"
Bocs, félre értettem.
De mint mondtam ezekre nem lehet Windows 7-et tenni, nem képes megadni azt a környezetet a rendszernek, hogy az el tudjon indulni. Így értelem szerűen, ha a 32bit-es nem ment, akkor a 64-re még kisebb az esély, Win8-ra nulla.
Nem flegmázni akarok, csak ismerem a márkát és nem akarlak tudatlanul arra biztatni, hogy ,,így próbáld, meg úgy próbáld meg" mert tudom, hogy nem lesz jó...
Amúgy milyen használati utasítás ? Ha az, hogy bios-ból állítsd first boot-ra a pendrive-ot, és úgy kezd el a telepítést az lényegtelen, mert ez a rendszer nem fog rá fölmenni sehogy
elméletileg amúgy van hozzá egy cd, amin win8 64 bit-es driver valami van
(adtak hozzá cd-t oszt be se tudom tenni :D)
#8 Erre a problémára találták fel a külső optikai meghajtókat, amik USB kapcslattal csatlakoztathatók.
de majd vegyek még azt is (azt írja hogy az optikai meghajtó driverét nem találja, és azt javaslod vegyek egy optikai meghajtót, hát logikus nagyon)
mellesleg már megoldódott a windows 8 64 bit -es verziója minden gond nélkül fel ment rá, csak annyi baja van, ha kikapcsolom, és újraindítom, akkor nem indítja el magától az explorer-t vagy valamit és csak nagy feketeség jön be, de megoldottam úgy, hogy nem kapcsolom ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!