Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki ezt a windows 7...

Miért írja ki ezt a windows 7 telepítője?

Figyelt kérdés

egy asus x502c -m van

nincs benne optikai meghajtó(azaz cd/dvd meghajtó)

mégis, a telepítés gombra kattintás után azt írja ki a windows 7 telepítő, hogy nem találja a cd/dvd illesztőprogramot, ez miért van, hogyan tudnám megoldani ?

esetleg rossz 64/32 bit verziót használok ?

2013. szept. 5. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
vagy hibás a telepítő vagy a lemez karcolt..tölts le másikat
2013. szept. 5. 21:18
 2/18 anonim ***** válasza:
Megosztanád velünk, hogy miről kívánsz telepíteni?
2013. szept. 5. 21:32
 3/18 Vortrex ***** válasza:

Ez a gépnek a baja...

Én is pontosan így jártam, szintén egy asus-szal, az istenért nem fogadott el semmi féle windows 7-et, csak az Xp-t.

2013. szept. 5. 21:53
 4/18 A kérdező kommentje:

a gépet leírtam, hogy nincs benne optikai meghajtó, akkor mégis miről telepítenék? wifi-ről

persze hogy USB ről tolom

the1st -s win7-et töltöttem le, amit már több ezren letöltöttek, és senki se panaszkodott ilyen dologra

majd ma megnézem a 64 bit-es win7-et, ha az sem jön össze akkor win8-at

2013. szept. 6. 17:15
 5/18 Vortrex ***** válasza:
Szerintem akkor biztos veled lehet a baj :-/
2013. szept. 6. 17:21
 6/18 A kérdező kommentje:

Vortrex, te is írtad, hogy neked se megy, akkor miért velem lenne a baj ?

egyébként a 64 bites sem megy, most jön a win8

pontosan úgy csinálok mindent, ahogy le van írva a "használati utasításban"

2013. szept. 6. 21:17
 7/18 Vortrex ***** válasza:

Bocs, félre értettem.

De mint mondtam ezekre nem lehet Windows 7-et tenni, nem képes megadni azt a környezetet a rendszernek, hogy az el tudjon indulni. Így értelem szerűen, ha a 32bit-es nem ment, akkor a 64-re még kisebb az esély, Win8-ra nulla.

Nem flegmázni akarok, csak ismerem a márkát és nem akarlak tudatlanul arra biztatni, hogy ,,így próbáld, meg úgy próbáld meg" mert tudom, hogy nem lesz jó...

Amúgy milyen használati utasítás ? Ha az, hogy bios-ból állítsd first boot-ra a pendrive-ot, és úgy kezd el a telepítést az lényegtelen, mert ez a rendszer nem fog rá fölmenni sehogy

2013. szept. 6. 23:36
 8/18 A kérdező kommentje:

elméletileg amúgy van hozzá egy cd, amin win8 64 bit-es driver valami van

(adtak hozzá cd-t oszt be se tudom tenni :D)

2013. szept. 7. 07:09
 9/18 anonim ***** válasza:

#8 Erre a problémára találták fel a külső optikai meghajtókat, amik USB kapcslattal csatlakoztathatók.

[link]

2013. szept. 8. 20:25
 10/18 A kérdező kommentje:

de majd vegyek még azt is (azt írja hogy az optikai meghajtó driverét nem találja, és azt javaslod vegyek egy optikai meghajtót, hát logikus nagyon)

mellesleg már megoldódott a windows 8 64 bit -es verziója minden gond nélkül fel ment rá, csak annyi baja van, ha kikapcsolom, és újraindítom, akkor nem indítja el magától az explorer-t vagy valamit és csak nagy feketeség jön be, de megoldottam úgy, hogy nem kapcsolom ki :D

2013. okt. 5. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!